Zvonul care ARUNCĂ în AER PSD Arad! Ce spune deputatul Florin Tripa

Zvonul care ARUNCĂ în AER PSD Arad! Ce spune deputatul Florin Tripa

Confruntată cu rezultatul dezamăgitor de la alegerile locale, Organizaţia Judeţeană PSD Arad este subminată şi de un zvon care circulă în ceea ce priveşte stabilirea listelor de candidaţi la alegerile parlamentare.

Astfel, potrivit unor informaţii, preşedintele PSD Arad Mihai Fifor ar urma să-i cedeze lui Ion Şcheau primul loc pe lista pentru Senat, actualul senator urmând să candideze pe prima poziţie la Camera Deputaţilor.

Legat de această posibilitate, l-am contactat pe deputatul Florin Tripa, preşedintele executiv al PSD Arad. Conform lui Tripa, totul este numai un zvon aruncat pe piaţă de cei care doresc destabilizarea organizaţiei arădene a social-democraţilor. „Nici măcar nu s-a discutat despre aşa ceva”, ne-a asigurat Florin Tripa, subliniind că totul a rămas aşa cum s-a stabilit iniţial. Adică, Mihai Fifor va fi primul pe lista pentru Senat iar Florin Tripa primul pe lista pentru Camera Deputaţilor, urmat de Eusebiu Pistru.

Ce poziţie va ocupa Ion Şcheau şi pe ce listă va candida rămâne de văzut!

  1. Daca PSD va face greseala sa il puna pe Schiau pe un loc eligibil in contra unor beneficii , aceasta miscare v-a aduce sfarsitul definitiv al organizatiei PSD Arad. Bagati bine la minte

    Raspunde
  2. Dacă P.S.D. Arad alege să meargă pe mîna ,,pădurarului ” FLORIN TRIPA vor pierde cu siguranță ,înainte de începerea alegerilor .Fii liniștit Florine te-a turnat HOGEA la D.N.A. cu vîrf și îndesat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  3. Tripa oricum nu va putea candida, v-a spus ieri Ciolacu! Din pacate pentru unii, stanga asta liberala hibrida nu prinde la populatie! PSD-ul va prinde un parlamentar, si ala deputat! Ii normal ca Fifor sa il hasaie pe Tripa!!

    Raspunde
  4. P S D ARAD este pe faras in JUD.ARAD .Nu au nici o sansa sa-si revina ,indiferent cine candideaza la P S D.

    Raspunde
  5. Domnilor de la PSD eliberati partidul de Florin Tripa va spun cu mina pe inima ca vechi membru ca daca nu faceti acest lucru sint organizatii nu se vor inplica in campania electorala si ne facem de rusine mai tare decit sintem acum ,haideti oameni buni sa idreptam ce se mai poate ca rid borfasi din PNL de noi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.