NEWS ALERT: Încă trei arădeni au MURIT din cauza noului CORONAVIRUS (UPDATE)

NEWS ALERT: Încă trei arădeni au MURIT din cauza noului CORONAVIRUS (UPDATE)

Autoritățile au anunțat noul bilanț al deceselor cauzate de infecția cu noul coronavirus.

Potrivit anunțului, trei dintre cei decedați sunt din județul Arad.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 77 de ani, internat în Secția de Pneumoftiziologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Acesta a decedat în data de 26 martie 2020, fiind confirmat ca și infectat cu coronavirus în data de 30 martie (atunci a sosit rezultatul testului). Bărbatul suferea de diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și insuficiență renală cronică.

Cel de al doilea deces anunțat este al unei femei în vârstă de 54 de ani, internată în secția de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean în data de 28 martie cu insuficiență respiratorie acută și bronhopneumonie bilaterală. I s-au recoltat probe pentru testare în aceeași zi iar rezultatul testului a ieșit pozitiv în data de 30 martie, când femeia a și decedat. Aceasta suferea de hipertensiune arterială.

Al treilea deces anunțat este al unui bărbat de 61 ani, internat tot în secția de ATI a Spitalului Județean, în data de 25 martie, cu insuficiență respiratorie acută. I s-au recoltat probe în aceeași zi, fiind confirmat ca infectat cu noul coronavirus în data de 27 martie. Bărbatul a decedat în 29 martie. Acesta suferea de diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și insuficiență renală cronică.

UPDATE: A fost anunțat un nou deces cauzat de coronavirus la Arad. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Arad, cu insuficiență respiratorie acută. I-au fost recoltate  probe pentru COVID-19 în data de 28 martie și a decedat în aceeași zi. Rezultat pozitiv a fost anunțat în data de 31 martie. Bărbatul suferea și de hipertensiune arterială de gradul II și obezitate de gradul II.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.