NEWS ALERT: Percheziții efectuate de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi. Cine sunt vizați de oamenii legii

NEWS ALERT: Percheziții efectuate de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi. Cine sunt vizați de oamenii legii

Oamenii legii au demarat, în această dimineață, zeci de percheziții în mai multe orașe din țară, vizându-i pe traficanții de droguri.

„La aceasta oră, polițiștii din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT efectuează 82 de percheziții domiciliare. Peste 150 de persoane vor fi conduse la audieri.

Dosarele instrumentate de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciile Teritoriale Alba, Cluj și Galați și Biroul Teritorial Sibiu vizează comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii. 

Activitățile judiciare sunt realizate împreună cu polițiști din cadrul BCCO Alba-Iulia, BCCO Cluj-Napoca, BCCO Galați, BCCO Tg. Mureș, BCCO Oradea, BCCO Brașov, BCCO Timișoara, SCCO Sibiu, SCCO Satu-Mare, SCCO Harghita, SCCO Maramureș, SCCO Sălaj, SCCO Bistrița – Năsăud și SCCO Arad, la percheziții participând și efective din cadrul Jandarmeriei Române.

Acțiunea beneficiază de suportul Biroului Tehnic din cadrul DIICOT și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, se arată într-un comunicat de presă.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.