NEWS ALERT/ S-a DECIS: Mai multe localități din județul Arad intră în CARANTINĂ (UPDATE)

NEWS ALERT/ S-a DECIS: Mai multe localități din județul Arad intră în CARANTINĂ (UPDATE)

Mai multe localități din județul Arad intră în carantină, în urma unei hotărâri din această seară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, au precizat pentru NewsAr.ro surse din administrația județeană.

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, este vorba despre comunele Seleuș și Gurahonț, unde s-au înregistrat zeci de cazuri.

Nu este exclus ca, în următoarele zile, ca urmare a evoluției îmbolnăvirilor, carantina să fie instituită și în alte localități. De o atenție desosebită din partea autorităților beneficiază, în acest sens, Sâmbăteniul, Covăsânțul și Bocsigul.

UPDATE: Localitățile vizate sunt Seleuș, Moroda, Gurahonț și Bonțești

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a aprobat, în ședința din această seară, propunerea Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad privind instituirea măsurii carantinei pentru localitățile Seleuș, Moroda (comuna Seleuș), respectiv Gurahonț și Bonțești (comuna Gurahonț)”, ni s-a comunicat oficial. Măsura urmează să fie implementată printr-un ordin al secretarului de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. (D.T.)

Citește și:

Ce înseamnă CARANTINA instituită la Gurahonț, Seleuș, Bonțești și Moroda

  1. Sigur e Bocsigul? Parcă în Bonţeşti erau mai multe cazuri

    Raspunde
  2. […] NEWS ALERT/ S-a DECIS: Mai multe localități din județul Arad intră în CARANTINĂ (UPDATE) […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.