UPDATE/ Scene de GROAZĂ în această dimineață, în Arad! Un tânăr a sărit pe geam și ÎNARMAT cu o MACETĂ a ATACAT mai multe mașini

UPDATE/ Scene de GROAZĂ în această dimineață, în Arad! Un tânăr a sărit pe geam și ÎNARMAT cu o MACETĂ a ATACAT mai multe mașini

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a sărit pe geam în această dimineață dintr-un imobil de pe strada Banu Mărăcine și, înarmat cu o macetă, a distrus mai multe mașini.

Scena s-a petrecut la blocul 21 unde, pentru a-l imobiliza pe bărbat, a fost nevoie de intervenția mascaților de la Poliție. Aceștia au intervenit și l-au încătușat, după care l-au dus la secția de Psihiatrie. Nu s-a terminat însă filmul halucinant al dimineții, pentru că bărbatul a fost trimis de la Psihiatrie, cu o ambulanță, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, deoarece avea câteva răni superficiale. Tânărul n-a mai ajuns însă la Județean, pentru că a sărit din ambulanță și a fugit înapoi la Psihiatrie, unde se află și acum.

UPDATE: A distrus șapte mașini

Potrivit Inspectoratului de Poliție (IPJ) Arad, „în jurul orei 04,30, un bărbat de 35 de ani din Arad ar fi distrus folosindu-se de două gantere și pietre, 7 autoturisme, printre care și al său, parcate pe strada Banu Mărăcine din municipiu. Până în prezent trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale sa îi identifice și pe ceilalți proprietari. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”.

Din informațiile deținute de IPJ Arad, bărbatul ar fi fost internat în spital.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.