HALUCINANT: A sărit de la balcon cu maceta în mână! Filmul evenimentului în urma căruia un bărbat a distrus şapte maşini (FOTO)

HALUCINANT: A sărit de la balcon cu maceta în mână! Filmul evenimentului în urma căruia un bărbat a distrus şapte maşini (FOTO)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a dat publicităţii filmul evenimentului halucinant care a avut loc în această dimineaţă pe strada Banu Mărăcine, unde un bărbat a distrus şapte autoturisme.

„În această dimineață, în jurul orei 4,30, polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un imobil (bloc) de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu 2 gantere în parbrizul unui autoturism în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1. La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus 7 autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie. Este un bărbat de 35 de ani, din Arad. Din informațiile pe care le deținem, bărbatul a mai avut crize care să necesite evaluare psihologică”, arată reprezentanţii IPJ Arad, care adaugă să făptaşul nu era în evidență cu boli psihice”.

Citeşte şi:

UPDATE/ Scene de GROAZĂ în această dimineață, în Arad! Un tânăr a sărit pe geam și ÎNARMAT cu o MACETĂ a ATACAT mai multe mașini

Foto: Arhiva

  1. Si eu care credeam ca eu traiesc intens! Sarituri ninja, lovituri cu steluta si spart geanmuri de masini. Viata e beton in zona

    Raspunde
  2. Trista constatare…..Tot mai multi subnormali

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.