NEWS ALERT: Un nou ACCIDENT FEROVIAR în județul Arad! Șoferul mașinii spulberate fugea de polițiști (FOTO)

NEWS ALERT: Un nou ACCIDENT FEROVIAR în județul Arad! Șoferul mașinii spulberate fugea de polițiști (FOTO)

Un nou accident feroviar a avut loc în județul Arad după evenimentul tragic de săptămâna trecută în care și-a pierdut viața o tânără.

Accidentul a avut loc în azi-noapte, la Vinga, unde un șofer gonea cu polițiștii pe urmele lui.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, „în noaptea de 16/17 ianuarie a.c. în jurul orei 00,14, polițiștii Secției 1 Rurală au depistat un bărbat de 34 de ani, din Vinga care conducea un autoturism pe strada Mănăștur, din localitate. Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor aceștia pornind în urmărirea lui, iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu a respectat culoarea roșie a semaforului intrând în coliziune cu un tren personal. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, conducătorul autoturismului a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată în urma verificărilor a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.”

Conform Inspectoratului penru Situații de Urgență (ISU) Arad, „la accident a intervenit un echipaj de descarcerare si două echipaje SMURD ale Detașamentului de Pompieri Arad. La sosirea echipajelor de intervenție victima era blocată în autoturism, fiind efectuate manevre de descarcerare pentru a facilita accesul personalului medical către aceasta. În urma evaluării medicale victimă a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe, cu răni minore.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.