NEWS ALERT: Un pastor penticostal din Arad, bolnav de CORONAVIRUS. UPDATE: Pacientul a DECEDAT

NEWS ALERT: Un pastor penticostal din Arad, bolnav de CORONAVIRUS. UPDATE: Pacientul a DECEDAT

Un pastor penticostal din Arad este primul caz al unui arădean confirmat cu coronavirus în afara locurilor de carantină.

În comunitatea neoprotestantă se vorbea de câteva zile despre cazul pastorului, un sexagenar din cartierul Aurel Vlaicu, despre care s-a crezut inițial că suferă de o formă mai complicată de pneumonie și a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Testarea sa a scos însă la iveală faptul că fusese infectat cu virusul SARS-CoV-2. Bărbatul a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Vom reveni cu amănunte în măsura în care acestea vor fi publice.

UPDATE 1: Pastorul a murit

Potrivit informațiilor noastre, pastorul ar fi decedat astăzi la Timișoara sau în drum spre orașul vecin.

UPDATE 2: Internat la Județean

Pastorul se afla internat, de câteva zile, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Potrivit unor informații care circulă în mediile neoprotestante, acesta ar fi călătorit de curând în străinătate și nu s-ar fi autoizolat ulterior la domiciliu, mergând inclusiv la biserică (n.r. – lucru dezmințit de familie). Este vorba despre Biserica Creștină Penticostală „Izvorul Vieții” din Aradul Nou, ai cărei membri s-au rugat pentru sănătatea pastorului:

Apel urgent la rugăciune pentru fratele păstor Șerban Ioan care se află internat la spitalul județean Arad la terapie…

Publicată de Biserica Creștină Penticostală "Izvorul Vieții" Aradul Nou pe Vineri, 20 martie 2020

UPDATE 3: Autoritățile confirmă decesul

Autoritățile au confirmat decesul pastorului. A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus”, transmite ISU Arad.

UPDATE 4: A murit în spitalul din Arad!?

Potrivit unor surse, pacientul nu ar fi ajuns la Timișoara. Mai mult decât atât, ar fi intrat în stop cardio-respirator și ar fi decedat la spitalul din Arad, trupul său fiind abanonat, la un moment dat, pe holul instituției.

  1. La voi toti care mor anu asta o sa or fi avut covid-19😳🥴😔
    Ia nu mai mintiti oamenii. Le triplati apoi le mai si inmultiti tot la triplu apoi le publicati. Trist

    Raspunde
  2. Pe pagina de Facebook de care ati facut uz apare, in data de 18, anuntul: „Ca urmare a măsurilor luate de Comitetul Național pentru Situații de urgenta, respectiv suspendarea tuturor activităților din cadrul religios, suntem in situația de a anula toate intalnirile din Lăcașul de cult al Bisericii, inclusiv orele de rugăciune și repetițiile. ”

    Prin urmare, ma intreb de valoarea de adevar a afirmatiei din articol: „Potrivit informațiilor noastre, acesta călătorise de curând în străinătate și nu ar fi respectat izolarea la domiciliu, mergând inclusiv la biserică.” Desigur, ar fi de notat si tara in care a calatorit – daca a calatorit.

    Raspunde
    • informațiile la care faceți referire circulă în mediile neoprotestante din Arad. am revenit și am specificat asta.

      Raspunde
      • Multumesc frumos! Apreciez transparenta dvs. Fac parte din mediul neoprotestant, am stiut de evolutia acestui caz inca de la inceput si, va marturisesc, la urechile mele nu au ajuns astfel de zvonuri. Desigur, nu ma indoiesc de cele afirmate de dvs. – nu as dori sa fiu interpretat gresit!

        Imi permit, totodata, sa lansez o informatie „pe surse”, deci desigur neverificabila…ca de altfel si identitatea mea: o cunostinta, doctor de la Judetean, mi-a spus (in urma cu cateva minute) ca infectia a survenit intracomunitar.

        Va marturisesc ca am citit site-ul dvs. doar ocazional, dar, dupa aceasta experienta, cu siguranta va voi vizita mai des. Va doresc multa sanatate!

        Raspunde
  3. La ce conditii sunt in acel spital si la cum isindau doctorii interesul,ma mir ca nu au murit mai Multi.
    Putin probabil sa fi murit de COVID 19.
    Cine stie cum o fi murit din neglijența si se scot cu virusul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.