Nicolae Ioţcu: „Guvernul numără locurile de muncă aşa cum număra Ghiţă Pristanda steagurile de pe prefectură!”

Nicolae Ioţcu: „Guvernul numără locurile de muncă aşa cum număra Ghiţă Pristanda steagurile de pe prefectură!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, acuză guvernul de înşelarea aşteptărilor populaţiei, mai exact a celui mai greu încercat segment al populaţiei – persoanele fără un loc de muncă. De la promisiunea de a crea un milion de slujbe, guvernul condus de Victor Ponta a ajuns la contraperformanţa ca numai în luna iulie a acestui an numărul şomerilor din ţară să crească cu 19389, ajungând astfel la 460990!

„Statisticile îl supără pe premierul Victor Ponta, pentru că cifrele arată, negru pe alb, proporţiile înşelăciunii! Minciunile în cascadă ale celor care conduc catastrofal ţara se răsfrâng asupra populaţiei. Rata şomajului înregistrată în luna iulie, de 5,09 la sută, a crescut cu 0,22 puncte procentuale faţă de iunie şi a fost mai mică faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut cu 0,20 puncte procentuale. Puterea de cumpărare este mai mică, toate cheltuielile au crescut în mandatul actualului guvern! Acestea sunt coordonatele guvernării unui personaj care se visează preşedintele României. Dacă în calitate de premier eşuează, de ce să nu eşueze şi ca preşedinte?!” – se arată într-un comunicat dat publicităţii de Nicolae Ioţcu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad susţine că PSD numără locurile de muncă la fel cum număra Ghiţă Pristanda steagurile de pe prefectură, şi tot nu reuşeşte să drege socoteala. „Culmea, cei care decontează cel mai aspru greşelile guvernării sunt alegătorii care au votat cel mai masiv PSD! Judeţele cu cele mai mari rate ale şomajului sunt: Vaslui (10,83 la sută), Teleorman (10,31 la sută), Mehedinţi (9,71 la sută), Galaţi (9,17 la sută), Buzău (9,11 la sută), Dolj (8,64 la sută), Gorj (7,77 la sută) Olt (7,69 la sută), Giurgiu (7,42 la sută) şi Dâmboviţa (6,73 la sută). Iată şi dovada lipsei de loialitate a acestui partid faţă de proprii săi susţinători. Şi dacă aşa se raportează la ei, ce să spere ceilalţi?!” – se arată în comunicatul de presă al lui Nicolae Ioţcu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad trage un semnal de alarmă cu privire la responsabilitatea actului de guvernare, pornind de la faptul că oamenii nu mai pot face faţă scumpirilor pe toate segmentele şi că guvernul condus de Victor Ponta nu reuşeşte altceva, după doi ani şi jumătate de guvernare, decât să înrăutăţească şi mai mult situaţia românilor.

 1. rade harb de oala sparta al carui guvern BOC a dat oameni afara si le-a taiat salariile. deci sa nu te mai aud!

  Raspunde
 2. Orlando, vezi că ai greșit la sondaj. Se zice candidații dreptei nu candidatul dreptei. 🙂

  Raspunde
 3. Eu zic sa incep sa numaram cate drumuri judetene circulabile sunt in judetul Arad, apoi sa vedem treaba guvernului. Ma intrebam cum poate distinsul nostru presedinte de consiliu judetean sa ajunga pana la Ineu fara sa dea in vreo groapa?!! Oare presedintele CJ Arad nu ar trebui sa se ocupe si de confortul locuitorilor judetului?!!

  Raspunde
 4. deci…daca Iotcu a gandit ceea ce scrie mai sus….direct seppuku imi fac in fata la primarie. N-as prea as crede ca distinsul fochist sa fi citit ceva de Caragiale…dar mnoah,,,pt ce sunt consilierii , nu? Cat despre faza cu visatul , distinsul cred ca nici nu visa ca are sa ajunga unde e acum , pe vremea cand lopata de zor la CET

  Raspunde
 5. Pentru cei care nu au citit Caragiale ar fi fost mai bun exemplul cu numaratul voturilor de catre distinsa colega a domnului Iotcu,doamna Anastase.Cat despre puterea de cumparare ar trebui sa multumim celuilalt coleg al domului Iotcu, domnul Falca .El a stabilit cele mai mari taxe locale din tara.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.