Ivan Patzaichin caută, la Arad, noi campioni la vâslit!

Ivan Patzaichin caută, la Arad, noi campioni la vâslit!

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1 – ajunge pentru al doilea an consecutiv la Arad. Câştigătorii de la Arad vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Echipajele se pot înscrie în concurs la office@rowmania.ro, sau direct în ziua concursului, sâmbătă, 23 august, pe Faleza Mureșului, la Voința.

„Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri”, anunţă organizatorii.

Program:
09:30 – 11:00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit cu Ivan Patzaichin si ACS Vointa
11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
12:00 – 13:45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1.

„Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă” este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Arad este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primăria Municipiului Arad, cu sprijinul: Vointa Arad, AQUA Carpatica, Apele Romane, Apa Nova Bucuresti şi Radio România.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.