Nicoleta Luciu a refuzat o perfuzie din cauza… caloriilor

Nicoleta Luciu a refuzat o perfuzie din cauza… caloriilor

Nicoleta Luciu are o dorință arzătoare de a slăbi și, deși vedeta a leşinat de câteva ori în ultimele săptămâni, ea a refuzat ca medicii să îi administreze o perfuzie cu glucoză, pe motiv că ar avea prea multe calorii.

„I-am administrat pacientei o perfuzie pentru hidratare şi creşterea tensiunii, pentru că avea tensiunea foarte scăzută, şi un antivomitiv. Ar fi trebuit să îi administrăm şi glucoză, lucru care ar fi ajutat-o pe doamna să îşi revină foarte repede, dar dânsa a refuzat categoric”, a declarat medicul de pe ambulanța care a fost chemată de angajaţii Kanal D, pentru că Nicoleta Luciu leşinase în culise, scrie Wowbiz.

Vedeta de televiziune a confirmat, de altfel, acest lucru.

„Glucoză, nu, în niciun caz! Îmi ajunge perfuzia de hidratare care are minerale în ea. Glucoză în corp nu-mi trebuie”, a spus Nicoleta.

O pungă de 500 de ml de perfuzie are aproximativ 200 de kcal.

Nicoleta Luciu a adăugat că în ziua respectivă a mâncat un măr, un baton proteic şi migdale, precizând că în această perioadă în care vrea să slăbească consumă şi sucuri din legume.

La începutul săptămânii, Nicoleta Luciu a leșinat din nou, înainte să intre în platoul emisiunii „Accest Direct”, de la Antena 1.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.