Săptămână de revelație și putere la Arad

Săptămână de revelație și putere la Arad

Reprezentanții Bisericii Râul Trezirii anunță în perioada 22-26 aprilie va avea loc Săptămâna de revelație și putere. La acest eveniment participă șapte biserici, iar tema este „România pentru Hristos!”. Programul se va desfășura la Biserica Râul Trezirii Arad, Calea Aurel Vlaicu nr.41-43, vis a vis de stadionul UTA, zilnic între orele 18-21,30.

„În data de 22 aprilie, pastorii Marius Panda și Sami Caba vor avea un cuvânt special, iar serviciul de închinare va fi susținut de Biserica Aletheia din Timișoara și Biserica Adoram din Arad. În 23 aprilie, vorbitori vor fi pastorii Cristian Bărbosu și Relu Bahnaru și vor sluji în închinare Biserica Deo Gloria din Timișoara și Biserica Harvest Metanoia din Arad. În ziua de 24 aprilie, pastorul Răzvan Mihăilescu din București va aduce un mesaj special și în închinare vor conduce  Biserica Râul Vieții din București și echipa de laudă și închinare a Centrului Creștin Râul Trezirii Arad. În 25 aprilie, cuvântul va fi rostit de Lidia Mihăilescu din București, iar serviciul de închinare va fi susținut de Biserica Râul Vieții din București și echipa de laudă și închinare a Centrului Creștin Râul Trezirii Arad. În ultima zi a manifestării, 26 aprilie, va vorbi pastorul Della Adai, iar închinarea va fi susținută de către Biserica Light Chapel, din Budapesta. „Este o manifestare importantă, care se va desfăşura timp de cinci zile la Arad. Motto-ul ediţiei din acest an este„România pentru Hristos!”, a declarat Samuel Adrian Caba, pastorul Bisericii „Râul Trezirii” Arad.

Întreg programul va fi transmis în direct, pe pagina web www.raultrezirii.ro sau www.livestream.com/raultrezirii, iar intrarea la această manifestare este liberă.

Foto: Arhiva

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.