Noi automate de bilete pentru transportul în comun. În care stații au fost amplasate

Noi automate de bilete pentru transportul în comun. În care stații au fost amplasate

Primăria Municipiului Arad prin Compania de Transport Public a pus în funcțiune cinci noi automate de bilete pentru transportul în comun.

Două dintre acestea au fost amplasate în staţiile de tramvai Mioriţa şi Alfa. Alte trei automate urmează să fie instalate în staţiile de tramvai :

  • Primărie – pe sensul de mers spre staţia Podgoria
  • Podgoria – pe sensul de mers spre staţia Făt Frumos
  • Podgoria – pe sensul de mers spre staţia Teatru

„Acestea din urmă vor fi funcţionale în maxim o lună de zile, fiind nevoie de  găsirea soluţiei optime pentru racordarea lor  la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Automatele noi permit plata tichetelor cu bani, cu bancnote de 1 leu sau monede de 50 de bani. În municipiul Arad există în prezent 13 automate care eliberează biletele de transport în comun. Lista punctelor de vânzare a tichetele pentru transportul în comun o găsiţi pe site-ul Companiei de Transport Public Arad, http://www.ctparad.ro/index.php/46-comunicari/ulile-traveleri/405-programul-tonetelor-si-punctelor-de-vanzare-bilete-si-al-dispeceratelor-locale”, informează Primăria municipiului Arad.

  1. Ce-ar fi sa luati exemplul Timisoarei si sa aplicati sistemul cu cartela electronica si panouri de afisaj electronic al timpilor de asteptare? Plus aplicatie pe telefon care sa iti arate pe unde se afla tramvaiul tau astfel incat sa stii cat timp mai astepti sau daca a fost un accident sa afli de pe telefon lucrul asta. Asa mori incet pana vine tramvaiul pe care il astepti. In loc sa faceti chestii SF, luati-o logic si puneti chestiile de baza la punct. Si pe urma trecem la portal intergalactic in cocina.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.