Toate femeile VOR DA BUZNA la LIDL! Ofertă SENZAŢIONALĂ a magazinului

Toate femeile VOR DA BUZNA la LIDL! Ofertă SENZAŢIONALĂ a magazinului

„Fie toamna cât de rea, mă simt bine în pielea mea!”, este numele ofertei speciale de care au parte femeile, în această perioadă, în magazinele Lidl.

Iar aceasta are şi o „poveste”: „Dacă vremea bună vine cu libertatea de mișcare și cu infinite posibilități de a te afișa în ținute care mai de care mai colorate sau lejere, ei bine, toamna nu este atât de generoasă. Dar asta nu o face mai puțin prietenoasă. Și sub nicio formă nu trebuie să-ți refuzi plăcerea de a purta ținute cât mai feminine chiar și în acest sezon capricios. Ce dacă zilele sunt ploioase sau vântul furios?

O ținută în deux-pièces sau o rochiță dintr-un material ușor mai gros te pot transforma într-o apariție senzuală, indiferent cât de gri e cerul. În plus, chiar și specialiștii ne recomandă să apelăm la astfel de trucuri pentru a evita astenia de toamnă. Să nu treci dintr-o dată de la rochițe vaporoase la pantaloni de ski. Nu asta este soluția.

Grație celei mai faimoase invenții (feminine) ale secolului – dresurile de 40 sau 70 DEN – zilele tale de toamnă vor fi mai zâmbitoare ca niciodată. Poate nu știai, dar dresurile semnate Diamond By Adesgo sunt de peste 90 ani alegerea numărul 1 a româncelor, indiferent de sezon. De ce? Este simplu: pe lângă faptul că dresurile de 40 sau 70 DEN sunt incredibil de rezistente și confortabile, acestea sunt special concepute pentru a-ți proteja și răsfăța picioarele fără să-ți estompeze deloc feminitatea.

Fiecare pereche de dresuri semnată Diamond By Adesgo are în vedere faptul că femeile sunt active și că statul în picioare poate afecta sănătatea acestora. Așadar, să nu te surprindă textura delicată a materialelor concepute special pentru a favoriza circulația și pentru a diminua oboseala. Te vei bucura din plin de acest răsfăț ori de câte ori porți Diamond By Adesgo.

Și, de ce n-ai face-o? O fustă office și niște pantofi cu toc pot alunga norii unei zile ploioase și te pot transforma într-o apariție seducătoare chiar și într-o zi aglomerată. Sau poate preferi plimbările lungi în care să admiri culorile arămii ale toamnei? Perfect! Dar nu-ți ascunde picioarele. Poartă-ți feminitatea ca pe un trofeu. Tu îl ai, ceilalți îl pot admira. Indiferent care este stilul tău preferat, picioarele trebuie să-ți fie îmbrăcate în dresuri chic și călduroase.

Așadar, zâmbește zilelor morocănoase și etalează-ți picioarele frumoase!”

 

  1. ”Toate”? Pentru numele lui Dumnezeu, puteti gasi titluri mai nepotrivite? Ca sa nu scriu altfel.

    Raspunde
  2. pe bune?…. faceti reclama mai nou?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.