NOI DESCINDERI la „regele asfaltului din Banat”. Ce REACŢIE a avut omul de afaceri

NOI DESCINDERI la „regele asfaltului din Banat”. Ce REACŢIE a avut omul de afaceri

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate au descins, astăzi, la ora 6.00, din nou la locuinţa omului de afaceri Georgică Cornu, informează pressalert.ro.

Anchetatorii au intrat, de asemenea, şi în vila fostei sale soţii care se află pe o stradă din apropiere. Când i-a văzut, din nou, pe anchetatori la poarta sa, Cornu şi-a făcut cruce, după ce le-a deschis poarta.

Este cea de a treia percheziţie care-l vizează pe cel care a fost supranumit „regele asfaltului din Banat”.

În primul dosar, Cornu este anchetat de DIICOT Timişoara pentru o evaziune fiscală de peste 60 de milioane de lei, iar în cel de al doilea de DIICOT Mehedinţi a fost arestat la domiciliu, în martie anul acesta, alături de alţi suspecţi într-un alt dosar cu un prejudiciu de peste nouă milioane de euro.

În dosarul în care este percheziţionat astăzi, Cornu este acuzat că prin grupul său de firme a prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ trei milioane de euro prin metoda clasică – înregistrarea în contabilitate de facturi primite de la firmele ţiganilor din Strehaia, în urma cărora au fost decontate operaţiuni comercial ireale. Ulterior plăţilor, banii erau scoşi din conturi şi se întorceau la Cornu, ţiganii oprindu-şi un procent din valoarea facturii.

Sursa: pressalert.ro

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.