„Noi le vom da, celorlalți, funcții”. George Simion vrea să câștige alegerile la Arad (GALERIE FOTO)

„Noi le vom da, celorlalți, funcții”. George Simion vrea să câștige alegerile la Arad (GALERIE FOTO)

Deputatul George Simion, președintele AUR, s-a aflat joi la Arad și Sebiș, unde s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții partidului.

Acesta a fost plăcut surprins de faptul că în orașul de pe Valea Deznei a fost așteptat de peste 150 de persoane care și-au declarat susținerea pentru AUR.

„A fost o surpriză pentru mine ca într-un orășel cum este Sebișul să fie prezente la întâlnirea cu noi 150 – 180 de persoane”, a declarat George Simion, spunând că în județul Arad AUR se află în plin proces de organizare în perspectiva alegerilor de anul viitor. Întrebat de NewsAr.ro dacă în urma unui rezultat favorabil la alegerile locale va fi dispus să negocieze pentru obținerea funcțiilor de vicepreședinte al Consiliului Județean sau viceprimar al municipiului Arad, George Simion a declarat că da, numai că „noi le vom da, celorlalți, funcții”, din postura de câștigători ai scrutinului local. „Sperăm ca alegerile să ne găsească în postura de câștigători”, a declarat Simion.

Liderul AUR a declarat că pe plan național „trebuie să ne batem de la egal la egal cu PSD” iar la Arad cu PNL „pentru că aici ei sunt stăpânii inelelor”.

De remarcat, că pe parcursul vizitei în județul nostru, George Simion a fost însoțit de Dan Artimon, coordonatorul filialei județene, și de alți membri ai staff-ului de la Arad.

  1. Simionica fara frica 20 ianuarie, 2023, 1:05 pm

    imaginile parca sunt de la casa de nebuni

    Raspunde
  2. Mie îmi dă cu virgulă acest George Simion. S-a năpustit peste suveranitate măcar că nu am citi nicăieir nimic cu privire la vreun proiect pe acest subiect. Doar constatări și lozinci. N-a reușit să împieidce nici o acțiune prin care resursele s-au strecurat afară. doar zgomot fărăr finalitate. Îmi pare rău de Dan Artimon că s-a lăsat „sedus” doar de atât de puțin din partea AUR-lui lui GS. Dane, cască ochii și vezi că te fraieresc securiștii.

    Raspunde
    • Vă salut cu respect! Din opoziție nu văd cum ar stopa cineva mizeriile făcute de decenii. Ce altceva se poate face decât protest?! Au și ei o șansă așa cum au avut toți cei de azi. Îi urez succes domnului Artimon! Ne-am cam săturat mulți de găștile care au pus mâna pe acest oraș si pe toate resursele lui. Repet, de decenii.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.