Primăria somează deţinătorii de reţele de utilitate publică

Primăria somează deţinătorii de reţele de utilitate publică

Deținătorii de reţele de utilitate publică sunt somați de Primăria Arad să finalizeze cât mai urgent toate lucrările ce implică intervenții la nivelul trotuarelor aflate de o parte și de alta a bulevardului central al municipiului.

Conducerea Primăriei Municipiului Arad a organizat joi, 19 ianuarie, în Sala Ferdinand, o întâlnire cu deţinătorii de reţele de utilitate publică.  În perspectiva demarării lucrărilor de refacere a pavajului de pe Bulevardul Revoluției, primarul Călin Bibarț le-a atras atenția celor prezenți că au la dispoziție mai puțin de două luni de zile pentru a încheia toate lucrările ce implică intervenții la nivelul trotuarelor aflate de o parte și de alta a bulevardului central.

„Termenul limită este 15 martie. După această dată, orice solicitare de avizare a unor lucrări pe Bulevardul Revoluției va primi răspuns negativ. În cazul în care se va interveni fără aprobare, riscați amenzi usturătoare. Vorbim despre o investiție de 10 milioane de lei și nu ne permitem să ne batem joc de ea.  Numeroasele lucrări executate numai în ultimii ani în zona centrală au lăsat urme adânci la nivelul pavajului. În prezent arată groaznic, de aceea ne și dorim refacerea sa. Odată încheiată investiția noastră, nu vom mai accepta niciun fel de concesii. În paralel, vom transmite înştiinţări către toate asociaţiile de proprietari şi agenții economici de pe bulevard ca, până în martie, să-și încheie și ei toate lucrările care ar putea afecta pavajul“, a avertizat primarul Călin Bibarț.

Solicitarea conducerii primăriei a fost făcută și în contextul în care este bine știut faptul că unele societăți de cablu au la dispoziție o infrastructură subterană pe care din păcate nu o folosesc. Operatorii în cauză au promis că-și vor sincroniza lucrările de introducere în subteran a cablurilor cu cele ale municipalității  ce presupun refacerea pavajului din zona centrală a municipiului, tronsonul cuprins între Piața Drapelului (Podgoria) și Piața Avram Iancu.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.