Noi măsuri pentru siguranța circulației pe drumurile județene

Noi măsuri pentru siguranța circulației pe drumurile județene

Consiliul Județean Arad montează, în această perioadă, peste 1450 butoni reflectorizanți încastrați în suprafața carosabilă pentru semnalizarea curbelor periculoase, marcarea trecerilor de pietoni, dar și a benzilor de circulație, informează instituția.

De remarcat, că până în prezent au fost instalați butoni pe DJ 682 Zădăreni – Sânpetru German, în dreptul stației de autobuz din localitatea Fântânele, și pe DJ792 Nădab – Seleuș – Ineu, acolo unde a fost necesar.

„Ne dorim siguranță în trafic și o mai bună vizibilitate a drumurilor. Pe lângă indicatoarele rutiere de pe drumurile județene, în zonele cu vizibilitate redusă pe timp de noapte, am decis să montăm aceste mijloace auxiliare de semnalizare. Butonii reflectorizanți vor fi încastrați în suprafața carosabilă, pe separatorul median. Tot ca și mijloace auxiliare de semnalizare s-au montat, pe tronsonul de drum judetean DJ 709B Arad – Curtici, stâlpișori de ghidare”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.