Noi străzi într-un cartier arădean. Cum se vor numi și unde sunt amplasate

Noi străzi într-un cartier arădean. Cum se vor numi și unde sunt amplasate

Un cartier arădean va avea noi străzi, care urmează să primească denumiri.

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat la transparență decizională, în cartierul Aradul Nou pe un amplasament nou creat prin PUZ, pe un teren care este proprietate privată, vor fi trei noi străzi.

Având în vedere faptul că amplasamentul străzilor este situat într-o zonă rezidențială, este necesară adresa administrativă pentru întocmirea actelor de stare civilă, a contractelor cu deținătorii de rețele, etc., se arată în proiect. Astfel, se propune promovarea unui proiect de hotărâre pentru atribuirea de denumiri de străzi, în municipiul Arad,  în interiorul cartierului Aradul Nou, astfel:

-STR. VICTOR GIONCU- profesor onorific, doctor inginer;

-STR. TRANDAFIR ŞANDRU- doctor în teologie;

-STR. IOAN CHIŞMORIE MĂDERĂTANUL- compozitor și interpret de piese religioase.

Începând cu data de miercuri, 29.07.2020, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, este afişat următorul document privind: Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumiri de străzi în municipiul Arad, în interiorul cartierului ARADUL NOU– inițiativa primarului.

Până la data de 15.08.2020, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 30.07.2020, pe pagina www.primariaarad.ro, sau la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, Luni, Marți, Miercuri între orele 08:30 – 15:30, Joi între orele 08:30-17:30, Vineri între orele 08:30-14:00.

Acesta poate fi studiat la adresa www.primariaarad.ro, secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.