Noua Dreaptă îi cere lui Gheorghe Falcă să aducă Monumentul Marii Uniri la Arad. Opera de artă ZACE în Portul Constanţa de opt luni

Noua Dreaptă îi cere lui Gheorghe Falcă să aducă Monumentul Marii Uniri la Arad. Opera de artă ZACE în Portul Constanţa de opt luni

Filiala arădeană a Noii Dreapte îi cere primarului Gheorghe Falcă să aducă Monumentul Marii Uniri la Arad.

„Sunt ani de zile de când, din bani publici, Monumentul Marii Uniri a fost plătit, integral, în avans, iar acest monument nu a mai ajuns la Arad”, a declarat Angel Popescu, preşedintele filialei.

„După ce anul trecut am anunţat mass-media şi am ameninţat cu dosare penale, domnul sculptor Florin Codre a inserat în presa locală, în luna august 2014, că monumentul a ajuns în Portul Constanţa. De atunci au trecut opt luni şi nu se face nimic. Să admitem că monumentul este în Portul Constanţa de opt luni, dar cine plăteşte taxa de staţionare în port?”, se întreabă Angel Popescu.

În final, acesta îi cere primarului Gheorghe Falcă să facă tot ceea ce este necesar pentru ca Monumentul Marii Uniri să fie adus la Arad. „Vă cer categoric să depuneţi toate diligenţele pentru ca acest monument să ajungă grabnic la Arad, pentru a-l putea amplasa aici, unde îi este locul. Aveţi toate mijloacele disponibile”, i-a transmis Angel Popescu lui Gheorghe Falcă.

 

  1. Care ” Noua Dreapta „…aia care n-a indraznit s a spuna NIMIC atunci cand Cseke Atilla , ministru al sanatatii din partea UDMR , inchidea intr-o veselie spitalele { in special din zonele unde romanii erau MAJORITARI } , aia care n-a scos o soapta atunci cand un dezaxat a ” spanzurat ” o infatisare a lui Avram Iancu , aia caruia nu i-a auzit nimeni voce a atunci cand unei eleve romance din ROMANIA care a indraznit sa poarte o panglica cu Tricolorul Romaniei a fost amenintzata cu s caderea notei la purtare sau acea ” Noua Dreapta ” care….n-am auzit-o sa scoata nici macar un scrancet atunci cand Marko Atilla , DEPUTAT UDMR IN PARLAMENTUL ROMANIEI si-a luat talpasita doar la auzul vestii ca-i urmarit d e catre tipii d e la DNA si ….s-a oprit tocmai in Ungaria unde, s-a pus sub obladuirea lui Orban Victor si…a refuzat pur si simplu sa s e puna la dispozitia Justitiei Romaniei ? Care ” Noua Dreapta ” , aia care NICIODATA n-au iesit sa protesteze contra faptului ca …” maghiarii nu pot fi hoti ci doar romanii ?” dupa spusele lui Kelemen Hunor ? Care ” Noua Dreapta ” , aia care n-a scos o soapta impotriva faptului ca Verestoy Atilla a defrisat sute d e mii d e hectare d e padure romaneasca si….sta bine merci si-si papa banii incasati din aceasta blestematie ??? Fiti seriosi fratilor , Capitanul si cei din….” Vechea Dreapta ” se rasucesc in gropile lor de …. pot fi pusi pe post d e ventilatoare doar urmarindu-va ….” activitatea ” !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.