Noul PNL a TROSNIT la INEU: Trei consilieri liberali ţin Penny Market LA UŞĂ! Se lasă cu DEMISII

Noul PNL a TROSNIT la INEU: Trei consilieri liberali ţin Penny Market LA UŞĂ! Se lasă cu DEMISII

Şoc în şedinţa Consiliului Local al oraşului Ineu, unde trei din totalul de 12 consilieri ai noului PNL au votat împotriva trecerii din domeniul public în domeniul privat a unui teren pe care ar fi trebuit să se construiască Penny Market. Cum împotrivă au votat şi doi consilieri ai PP-DD şi unul al PSD, proiectul care prevedea trecerea terenului a căzut la vot.

Cazul a ajuns în atenţia conducerii organizaţiei judeţene a PNL, unde se vorbeşte despre faptul că li se va cere demisia consilierilor liberali care au votat „împotriva intereselor oraşului”. Este vorba despre foştii pedelişti Ioan Creţu (fost parlamentar), Nicolae Mehelean (fost primar al oraşului) şi Ioan Nicodin, ultimul dintre ei demisionând chiar în şedinţa cu pricina a Consiliului Local Ineu.

„Din păcate, mai mulţi consilieri nu înţeleg ce înseamnă o oportunitate pentru oraş. Oricum o să reuşim până la urmă, dar etapele de dezvoltare ale oraşului sunt întârziate de unii consilieri, pe care nu vreau să-i acuz, totuşi, de rea intenţie, ci doar de faptul că refuză să vadă care este interesul general al localnicilor, care doresc locuri de muncă şi o concurenţă reală pe piaţa liberă. Regret că printe ei sunt şi consilieri care până acum au votat în interesul oraşului”, a declarat primarul Călin Abrudan.

  1. ce bine functioneaza pnl la ineu. abrudane nu te vor lasa aia sa candidezi

    Raspunde
  2. Fraiere o iei pe urma lui Gogu, peny m vă trebuie vouă când ineul e ca o comună mai mare dar subdezvoltată. Vrei sa vină tanti ani și nenea de ea să te ducă călinuț? Repede ai învățat jmecheriile da vezi că după ce ai comiso..
    ..tic…tac…

    Raspunde
  3. si cum vrei ma sa ne dezvoltam??? hai sa umplem ineul de birturi si de bodegi!! Asa poate in mintea multor dobitoci ca tine o sa ne dezvoltam!!!

    Raspunde
    • Cretinel cu minte scurtă asta-i dezvoltare la tine că ai de unde să-ți cumperi salam să bagi în foalele alea de țăran prost?? Câte clase ai loază că ești bou rău.

      Raspunde
      • se pare ca te.am atins la coarda sensibila!! :)) si nu vreau sa ma cobor la nivelul tau redus!! si sa iti raspund la aceasta dovada de prost.crescut 😉

        Raspunde
      • bai dobitocule! Invata primadata sa scri corect!! Apoi dati doua palmi si daca mai ai tupeu ieai in societae! Frumos nume ai, acolo locuiesti?? Eu in locul tau nu ai mai iesi in societate ma agramatule si taranule ce esti! La spitalul 9 iti e locul!

        Raspunde
  4. un magazin ca PENNY MARKET nu strica in nici o comuna, darmite intr-un oras, oricat de mic ar fi el. Deci astia care s-au opus sa stiti ca au primit comision sa voteze contra de la aia ce au magazinele actuale cu preturi mari. Deci? unde-i comisionul? Un magazin mare are intotdeauna preturi mai mic, si asta facea ca marii rechini din Ineu sa nu doreasca acest fapt ca sa le scada profitul. Alo !!!!!!!!!!!!! Abrudane, fugi repede si adu-i urgent inapoi pe cei de la Penny Market

    Raspunde
  5. Dar părerile celor implicati nu erau necesare ? Presă de ….

    Raspunde
  6. e nejustificabila atitudinea celor implicati! asadar banuiesc ca si parerile si explicatiile lor vor fi evazive!! in concluzie: facem ceva pe parerile lor!!!

    Raspunde
  7. Toti ineoani stiu bine ca nu cu mult timp in urma un market cunoscut pe plan european s-a inchis la Ineu,este vorba de SPAR,si atunci ce logica are demersul lui Abrudan ? eu stiu dar va las pe voi sa raspundeti la intrbare, oricum , felicitari celor care au votat impotriva.

    Raspunde
    • dar ce preturi au avut cei de la SPAR ? egale cu cele din Arad?

      Raspunde
    • Comisionu, după care denea baci.oricum ai punctat corect, lăudătorii cu care s-a înconjurat primarele sunt niște semidocți grobieni care ciugule firmituri aruncate de abrudan

      Raspunde
    • daca mergeai mai departe de Moara lu’ Iotcu aflai ca SPAR s-a inchis si in Arad, ba chiar si in multe alte orase din tara. chestiune de management falimentar, daca intelegi…

      Raspunde
  8. Oare Sa fie vorba despre amenajarea locului unde s.ar face constructia??? DNA POATE INTRA PE FIR???

    Raspunde
  9. Măi oameni buni de ce întotdeauna vă găsiți subiect de discuție când se vrea a se face ceva în orașul Ineu. Când se încearcă să se facă ceva repede săriți toți că nu se face bine, că se face prost, că se fură. Dacă nu se face nimic iar săriți că de ce nu se face ceva.
    Mai încetați odată. Dacă ne-ar interesa mai puțin ce face vecinul și nu am mai cârcoti toată țara ar merge mai bine. Așa că vedeți-vă de treaba voastră. Primarul Ineului își face treaba lui cât de bine știe el. De cârcotași în țara asta nu ducem lipsă, de oameni harnici ducem o groază de lipsă.

    Raspunde
    • Ceva ăla tre sa fie pentru comunitate in sensul de a crea locuri de munca sau a creste confortul prin modernizarea infrastructurii.Sa faci un magazin unde sa-ti consumi banii care oricum nu-i ai e bătător la ochi.Sau crezi c-o să vă dea peny moca

      Raspunde
      • 1. Primarul NU are cum sa faca magazinul, presupun ca transferau terenul din sectorul public in privat sa il poata vinde/concesiona, astfel incat penny sa-si poata construi din banii lor spatiul;2 Daca ar exista si un penny in Ineu, ar insemna ca cel putin 10 persoane ar avea locuri de munca(=creare de noi locuri de munca). 3 Cu cat e mai mare concurenta, deci sunt mai multe magazine, cu atat consumatorul are de unde alege, deci ce e rau in asta pentru cetatenii Ineului?4. Ce legatura are dezvoltarea infrastructurii cu edificarea unui spatiu comercial pe banii proprietarului, in conditiile in care unul e proiect public de dezvoltare(finantat de la buget), celalalt e o initiativa privata? 5 Cum altfel sa va creeze locuri de munca daca nu prin atragerea de investitori privati(spatii comerciale, cabinete medicale, fabrici etc)?

        Raspunde
    • Imi place. Macar mai sant oameni cu capul pe umeri, nu toti sant…. Cum sant.

      Raspunde
  10. Oricum cu salariile din România nu poți cumpăra prea multe, mai ales în Ineu, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să existe un supermarket sau mai bine mergem ori de câte ori ne trebuie alimente la vecini în Ungaria. Trebuie să începi undeva iar asta durează timp, că nici Franța nu a ajuns putere Europeană peste noapte.
    Cu timpul vor avea și oamenii bani să facă cumpărături la peny.

    Raspunde
  11. prietene! in caz ca nu sti citi prea bine te informez ca primaria nu are altceva de facut decat sa treaca terenu de sub fostu.spital din domeniu public in domeniu privat!!! investitia eate facuta de catre compania penny market!!! nu stiu daca dai dovada de atata incultura de ce intri in discutie!!!

    Raspunde
    • Nu încerca să compui fraze pompoase ca o iei pe arătură si demonstrezi ca esti un simplu Dobi care-i plimda țucalu primarului. Peste câtiva ani va leagă pe roti si plângeri ca Varujan prin ineul ala .

      Raspunde
    • de ce spui „fotul spital”? din cate stiu acolo mai exista spital, sau nu? iar daca exista, cum sa deschizi, in curtea unui spital, un supermarket? eu sunt convins ca se putea gasi un alt teren pentru supermarketul asta, de ce trebuia scos pe taraba tocmai curtea spitalului?

      Raspunde
  12. tu cat de dobitoci ne crezi?? cine investeste intr.un teren privat care nu ii apartine??? penny a cerut un teren prietene pentru asi deschide ei un punct comercial!!! daca nu vroiau sa investeasca ei inchirau un teren! nu cereau privatizarea unui teren!!!

    Raspunde
    • Păi aia-i problema tâmpițel, asta nu-i investiție pentru ineu ci doar pentru câteva persoane printre care ești probabil și tu cretinel.

      Raspunde
  13. Eu este abrudan?

    Raspunde
  14. la cat de retardati sunteti eu ma retrag din aceasta diacutie! nu am cu cine! uitativa cate argumente avem noi, astia care spunem ca e bine!! iar voi retardati repetati mereu ca nu e bine ,nu e bina dar fara nici un argument! voi nu vedeti cat de prosti sunteti?? altceva in afara de a baga dete in roate mai stiti face? sunteti pleava societatii ma neterminatiilor

    Raspunde
  15. si nu! nu sunt abrudan! si nici nu il simpatizez! cand face un lucru rau trebuie atentionat, dar cand face un lucru bun trebuie apreciat si incurajat! dar voi observ ca avezi ceva personal cu el! oare ca v.a dat jos din functii??? eu sunt un tanar om de afaceri, inca ne manjit de politica si asa vreau sa raman! eu vad doar partea economica, beneficiile ineului si dezavantajele ineului din punct de vedere economic nu politic! si de asta spun ca e bine!!! dar voi sunteti asacum sunteti! dar tin sa va anunt penny o sa vina! pentru ca fix in fund ii doare de voi!!

    Raspunde
  16. ,,Zicală românească : câinele care latră nu musca ! – Zicală chinezească : câinele care latră nu e bine prăjit ! ” Înteles ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.