Noul subprefect: „Voi superviza îndeaproape aplicarea legii”

Noul subprefect: „Voi superviza îndeaproape aplicarea legii”

Vasilică Damian a fost învestit oficial în funcția de subprefect al județului.

Învestirea a fost făcută de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Mihai Dan Chirică, în prezența prefectului Florentina Horgea și cu participarea unor parlamentari PSD, directori ai instituțiilor deconcentrate din județ, respectiv ai Arhiepiscopiei și mediului universitar.

„Mulţumesc Guvernului României pentru încrederea acordată. Am o experienţă de 20 de ani în domeniul militar şi am fost în administraţia judeţului. Voi superviza îndeaproape aplicarea legii. Îmi propun să reușesc să le demonstrăm oamenilor că putem pune în aplicare proiectele și programele de guvernare”, a declarat subprefectul Vasilică Damian, după momentul solemn al depunerii jurământului.

„Ca om care am ocupat aceeași funcție – una extrem de complexă și solicitantă şi care acoperă o gamă foarte largă de probleme, nu doar în relaţia cu cetăţeanul, cu administraţia publică locală, dar şi cu celelalte instituţii, îl asigur pe domnul subprefect Damian de sprijinul meu necondiționat.  Am speranţa şi încrederea că se va achita foarte bine de obligaţiile legale şi vom face o echipă foarte bună, cu un grad maxim de implicare în problemele pe care le întâmpinăm zilnic. Vă mulțumesc tuturor pentru prezența la ceremonia de învestire a noului subprefect al Județului Arad și îl felicit public pe dl Vasilică Damian, pentru încrederea și susținerea de care se bucură din partea Guvernului României, care i-a încredințat înalta demnitate publică de la nivelul județului nostru”, a precizat Florentina Horgea, prefectul județului Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.