Patricia Dinga (PNL): „Găştile din PSD sfâşie România!”

Patricia Dinga (PNL): „Găştile din PSD sfâşie România!”

Potrivit consilierului local al PNL, Patricia Dinga, PSD aruncă din nou România într-o criză politică. Din nou, Guvernul este o simplă pradă, la care râvnesc diferite grupări din interiorul partidului-stat. Conflictul dintre primul ministru Tudose şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este o luptă pentru putere şi supravieţuire politică, nu pentru principii sau pentru binele românilor, este de părere Patricia Dinga.

„Guvernarea PSD este de fapt zguduită de probleme inevitabile. Pe de o parte, proasta guvernare începe să se vadă. Pomenile electorale acordate şi promise pentru anul viitor nu au acoperire în economia reală. Aşa că PSD a început să aplice măsuri care şochează oamenii care i-au votat. Supraaciza la combustibili care a scumpit benzina, motorina şi a generat scumpiri în lanţ. Anunţarea unor forme de impozitare a scandalizat mediul economic: split TVA, impozit pe cifra de afaceri etc. Toate acestea au condus foarte repede la pierderea încrederii în PSD. Lupta pentru controlul justiţiei, de asemenea, îndepărtează oamenii de PSD. Pe lângă aceste probleme, liderul partidului, Liviu Dragnea, este în atenţia procurorilor şi tot mai multe informaţii arată că trage după el mai mulţi lideri ai partidului şi figuri ale guvernării. Mai mulţi miniştri fac coadă la DNA. Instituţiile europene, opinia opublică le cer demisia, dar Dragnea tinde să îşi protejeze oamenii cu care a lucrat, pentru că viitorul său depinde de ei. Pentru Dragnea, subordonarea justiţiei este o problemă de supravieţuire”, afirmă Patricia Dinga.

„PSD se scufundă din cauza acestor probleme, iar acum scapă cine poate. Ca şi Grindeanu, premierul Tudose a acoperit proasta guvernare şi manevrele prin care Dragnea vrea să scape de justiţie, până la un punct. Este punctul în care a realizat că cel sacrificat va fi el, dacă nu se delimitează la timp de Dragnea. În aceste momente, în PSD sunt două găşti care luptă pentru supravieţuire şi accesul la resurse, două găşti care sfâşie România pentru a avea mai multă putere, pentru a rămâne la putere. Este limpede că nu va fi pace, indiferent dacă astăzi se va ajunge la un armistiţiu sau nu, dacă vor fi găsiţi ţapi ispăşitori sau nu.Între timp, euro creşte în continuu, economia este prost gestionată, partenerii internaţionali cred mai puţin în România. Toate se întâmplă la mai puţin de un an de guvernare PSD”, declară consilierul local al PNL, Patricia Dinga.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.