Mai multe articole din rubrica "" ↑

NU-L VOR pe Ionuţ Popa! Suporterii UTA-ei SUNĂ ADUNAREA

NU-L VOR pe Ionuţ Popa! Suporterii UTA-ei SUNĂ ADUNAREA

Situaţia UTA-ei, care din favorită la promovare a ajuns – şi din cauza unui management dezastruos sezonul acesta – candidată la retrogradare, i-a determinat pe cei din conducerea clubului să apeleze, în disperare de cauză, la Ionuţ Popa. Acesta a fost prezentat ca fiind noul director tehnic al UTA-ei iar sarcina sa este aceea de a pune umărul la măreţul obiectiv care este unul cât se poate de ruşinos pentru „Campioana Provinciei”: Salvarea de la retrogradare.

Suporterii nu digeră însă instalarea lui Ionuţ Popa pe banca tehnică a echipei, în pofida faptului că aceasta din urmă nu pare a avea soluţii de ieşire din impas. În plus, echipa e una „low cost”, deci joacă cu ce are, lotul fiind unul încropit în limita posibilităţilor.

Până la reluarea partidelor (amânate din cauza condiţiilor meteo), lucrurile ar trebui limpezite la UTA, nu de alta dar orice incertitudine internă nu face decât să ducă „Bătrâna Doamnă” şi mai aproape de Liga a III-a!

Până atunci, să dăm cuvântul suporterilor:

Comunicat Suporter Club UTA

Ne declarăm consternați de decizia conducerii clubului UTA de a-l numi pe Ionuț Popa în funcția de director tehnic al echipei de fotbal.  Constatăm cu mâhnire că de această dată conducerea clubului, cu care până acum am avut o relație de colaborare foarte bună, a ales să ne pună în fața faptului împlinit.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, reprezentanții conducerii demisionare a clubului declarau public că primăria și Suporter Club UTA reprezintă pilonii pe care se sprijină viitorul acestui club. Constatăm că dintr-o dată, unul din acești piloni s-a evaporat.

Nu am avut niciodată pretenția să fim implicați în deciziile tehnice și manageriale. Nu am făcut niciodată sugestii de antrenori, transferuri sau strategii. Am fost însă mereu foarte atenți la decizii care pot afecta imaginea și onoarea acestui club. Aducerea în club a unei persoane care în trecut a avut nu o dată declarații și acțiuni de natură să aducă prejudicii de onoare clubului nostru considerăm că face parte din această categorie, a deciziilor cel puțin delicate, care ar fi trebuit discutate în familia UTA-ei… asta dacă ea există și altundeva decât în declarațiile de presă. Iar când vorbim de trecut, nu trebuie să mergem mai departe de vara trecută, fiind foarte uşor pentru oricine să găsească pe internet probe ale comportamentului reprobabil pe care l-a avut actualul director tehnic al clubului nostru, pe atunci adversar la baraj şi, printre altele, agent provocator al unui conflict verbal cu antrenorul UTA-ei, Laurenţiu Roşu.

Având în vedere această situație, Suporter Club UTA invită toți membrii și simpatizanții la o întâlnire care va avea loc luni, 5 martie de la ora 19, la Old Lady’s Pub, pentru a stabili o atitudine oficială a asociației și un eventual plan de acțiune.

Pentru noi doar UTA contează!

Suporter Club UTA,
3 martie 2018

Loading...
  1. decat Todea un alt Nunweiller care nu poate sa castige un meci mai bine Popa asa cum e el

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.