Nu a mai știut nimic de SORA SA. După 65 de ani, a aflat ADEVĂRUL de la copilul vecinilor!

Nu a mai știut nimic de SORA SA. După 65 de ani, a aflat ADEVĂRUL de la copilul vecinilor!

Doi frați au fost despărțiți când erau copii. Bărbatul nu a mai știut nimic de sora sa de 65 de ani, până când într-o zi, copilul vecinilor i-a arătat ceva uluitor.

Clifford Boyson, din Iowa, SUA, și sora sa Betty, au fost trimiși la centre de adopție diferite și nu s-au mai văzut de când avea 3, respectiv 5 ani.

El și-a petrcut toatp viața încercând să o găsească, i-a trimis scrisori, însă toate se întorceau la expeditor. Încet, își pierdea speranța că o va mai găsi vreodată.

Totul s-a schimbat însă, când Eddie, copilul de 7 ani al vecinilor, l-a văzut trist și abătut și l-a întrebat ce are. După ce i-a ascultat povestea, băiatului i-a venit ideea să o caute pe Betty pe Facebook, lucru la care Clifford nu s-a gândit până atunci deoarece nu avea internet și nici nu se pricepea la calculatoare.

Cei doi au căutat ore întregi printre sute de profiluri, până când au găsit-o. Bătrânul a plâns de bucurie și i-a mulțumit lui Eddie, care a spus că i-a fost milă de el să-l vadă mereu singur și trist.

Betty a acceptat bucuroasă să se întâlnescă cu fratele ei pe care nu l-a mai văzut de 65 de ani, iar cei doi au planificat o excursie.

facebook-reunion

Sursa: nydailynews.com

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.