NU MAI SUNT BANI pentru SALARIILE BUGETARILOR și indemnizațiile persoanelor cu handicap

NU MAI SUNT BANI pentru SALARIILE BUGETARILOR și indemnizațiile persoanelor cu handicap

Nu mai sunt bani pentru bugetari și alte categorii care depind de sistemul administrativ, cum sunt persoanele cu handicap, a anunțat premierul desemnat Ludovic Orban.

De vină pentru întreaga situație este faptul că Româna nu are un guvern legitim, învestit, care să poată face rectificarea bugetară.

Potrivit lui Orban, citat de Digi24, în cazul în care rectificarea bugetară nu va avea loc, administrațiile locale sunt în pericolul de a nu mai putea achita salariile sau indemnizațiile persoanelor cu handicap.

„În momentul de față sunt instituții și autorități care nu au bani pentru a încheia anul. Există riscul să nu se poată plăti salarii, indemnizații ale persoanelor cu dizabilități, riscuri că autoritățiile locale să nu mai poată plăti căldura și lumina în școli. E nevoie de o rectificare care să asigure banii necesari”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul desemnat a depus joi, la Parlament, lista cu miniștri și programului de guvernare, în speranța că guvernul propus de el va fi învestit.

  1. Un aradean get-beget 25 octombrie, 2019, 12:29 pm

    Reduceti pensiile si salariile nesimtite si veti avea bani!

    Raspunde
  2. Penșiiiii speciale ….pensiiiii nemeritate ….Recuperatiiiii din hotiiile lui DRAGNEA SI ALIATIII LUI .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.