Nu s-a putut cu Gazul, dar se poate la … fete! Când și în ce condiții au acces spectatorii pe Francisc Neuman

Nu s-a putut cu Gazul, dar se poate la … fete! Când și în ce condiții au acces spectatorii pe Francisc Neuman

Primul joc cu public pe stadionul Francisc Neuman va avea loc în 6 iunie, anunță deputatul Sergiu Bîlcea, un împătimit al jocului cu balonul rotund pe care, de altfel, l-a și practicat.

„Pentru că situația sanitară permite, am cerut accesului publicului pe stadion la finala Cupei României la fotbal feminin. Protocolul exact pentru această partidă va fi făcut cunoscut curând de autorități, important este că arădenii se pot bucura de noul stadion, că reușim să îl integrăm în circuitul național, că Aradul este pregătit să primească de acum competiții majore. Știm că mai sunt câteva lucruri de făcut la stadion și am convingerea că le vom face. Avem o investiție mare, care are potențialul de a aduna publicul arădean și mediul de afaceri în jurul unor proiecte sportive, așa cum este UTA. Odată deschis stadionul pentru public, la jocurile următoare echipa Aradului va beneficia de cel de-al doisprezecelea jucător, publicul arădean!”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

De remarcat, că suporterii arădeni au fost nemulțumiți de faptul că nu au avut acces la ultimul meci disputat de UTA la Arad, cu Gaz Metan Mediaș, în pofida declarațiilor președintelui Klaus Iohannis care anunțase accesul pe stadioane începând din 15 mai.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.