Senatorul Ioan Cristina, implicat în alegerile de la vârful PNL

Senatorul Ioan Cristina, implicat în alegerile de la vârful PNL

Senatorul arădean Ioan Cristina a fost desemnat, alături de alte opt persoane, să se ocupe de organizarea Congresului PNL care va avea loc în 25 septembrie.

Acesta a fost votat, marți, de Biroul Executiv al PNL, să facă parte din Comitetul pentru organizarea Congresului în care va fi aleasă conducerea partidului.

De remarcat, că în această calitate, Ioan Cristina va superviza și conferințele județene de alegeri, inclusiv pe cea de la Arad.

Deocamdată, Ludovic Orban este singurul care și-a anunțat candidatura la președinția partidului. Orban a propus ca la congres să participe 5.000 de delegați. Fiecare județ va fi reprezentat proporțional cu rezultatul de la ultimele două alegeri. Convocarea Congresului va fi făcută de Consiliul Național, care va avea loc duminică.

  1. Sper sa pice de data asta omul din teleorman, Falca, care ne-a mintit ca este ardelean din Brad. Macar acum, dupa atatea mandate si cand a reusit sa aduca Aradul la nivelul Alexandriei lui, sa iasa si sa spuna ca ne-a mintit, ca este teleormanean dupa mama si tata si ca a crescut in Brad cativa ani si nu s-a lipit de el nimic din spiritul ardelenesc. Cum puteti sa votati un mincinos?

    Raspunde
  2. Numai Bibi ne poate scapa de Falca!! Daca ar avea cojones, dar nu are.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.