Nu te-ai fi gândit la una ca asta! Apariția SELFIE-STICK-ului, PREZISĂ într-un film încă din anul 1969 (VIDEO)

Nu te-ai fi gândit la una ca asta! Apariția SELFIE-STICK-ului, PREZISĂ într-un film încă din anul 1969 (VIDEO)

Selfie-stick-ul a devenit un „must-have” al iubitorilor de călătorii, care vor să imortalizeze fiecare moment din vacanță. Toată lumea consideră acest dispozitiv unul dintre cele mai tari invenții, însă, prea puțini știu că apariția sa a fost prezisă încă din anul 1969.

Cu 40 de ani înainte să fie decretat unul dintre cele mai folosite dispozitive la nivel mondial, selfie stick-ul a apărut într-o comedie SF produsă în Cehoslovacia.

Un utilizator al rețelei sociale Reddit, ZaHuBa, a publicat, recent, un filmuleț în care apare dispozitivul futurist pentru vremea respectivă.

Este vorba de un băț telescopic care la capăt avea o cameră, iar la bază un sistem care scotea imaginile instant, la fel ca un aparat foto Polaroid.

În filmul „Zabil Jsem Einsteina, Panove” („L-am ucis pe Einstein, domnilor”), după explozia unei bombe atomice, femeilor le crește barbă și își pierd abilitatea de a mai face copii.

La sediul ONU, are loc o întrunire în care se propune ideea dezvoltării unei mașini a timpului, astfel încât efectele catastrofei să fie evitate. Astfel, cineva trebuie să călătorească înapoi în timp pentru a-l ucide pe Einstein, geniul care a contribuit decisiv la apariția armelor nucleare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.