Numele lui Călin Popescu-Tăriceanu, vehiculat în DOSARUL MICROSOFT. Ce spune președintele Senatului?

Numele lui Călin Popescu-Tăriceanu, vehiculat în DOSARUL MICROSOFT. Ce spune președintele Senatului?

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, marţi, că, dacă există elemente care să fie demne de luat în considerare legate de numele său în dosarul Microsoft, acestea ar trebui trimise la Direcţia Naţională Anticorupţie.

În opinia sa, vehicularea numelui său face parte dintr-o serie de speculaţii fără temei, difuzate de o televiziune „cu probleme financiare extrem de serioase”.

„Dacă există elemente care să fie luate în considerare şi cei care le au cred că sunt demne de luat în considerare, le recomand să le trimită la Direcţia Naţională Anticorupţie. Le recomand, pentru că cred că este singura structură competentă să analizeze astfel de documente, cum vreţi să le numiţi. Eu alt comentariu nu am ce să fac, pentru că nu sunt dispus să intru în astfel de speculaţii fără niciun fel de temei”, a declarat Tăriceanu la Senat.

Întrebat dacă a avut vreo discuţie în acest sens cu vreun procuror, Tăriceanu a negat.

Precizările lui Călin Popescu Tăriceanu vin după ce Realitatea Tv a lansat ideea că președintele Senatului a fost unul dintre principalii beneficiari ai banilor rulaţi în celebrul dosar „Microsoft”. Același post de televiziune a precizat că un martor din dosarul Microsoft susține că o parte din mită ar fi trebuit să ajungă printre alții la premierul de atunci Călin Popescu Tăriceanu sau la fostul ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu și că numele unei firme a lui Sebastian Ghiță apare și el în schemă.

„Nu. Numele meu nu ştiu dacă e pronunţat (…) Am primit informaţia legată de lansarea acestui subiect de către televiziunea Realitatea şi ceea ce vă pot spune este că, fără să cunosc în amănunt situaţia financiară, ştiu că Realitatea se confruntă cu probleme financiare extrem de serioase. Lucrul acesta determină conducerea televiziunii probabil sau unii dintre jurnalişti să încerce să abordeze subiecte de factură senzaţională”, a menţionat preşedintele Senatului.

  1. Ciumpalacul vacar 3 martie, 2015, 6:29 pm

    Pai mai taricene eu de aia am tradat pnl sa vin la tine? Rusinica

    Raspunde
  2. nu tati,tu nu ai tradat nimic p-n-l te-a tradat pe tine mai liberalule

    Raspunde
  3. cei ce au tradat liberalismul sunt cei din vechiul PNL trecind in tabara poularilor europeni,taricianu a ramas cu partidul lui singurii liberali autentici.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.