Numeroşi străini, inclusiv români, speră SĂ CÂȘTIGE premiul de 10 milioane de euro la LOTERIA UNGARĂ

Numeroşi străini, inclusiv români, speră SĂ CÂȘTIGE premiul de 10 milioane de euro la LOTERIA UNGARĂ

Compania naţională loteria ungară (Szerencsejatek) se aşteaptă la un număr mare de bilete vândute pentru extragerea din săptămâna aceasta, numeroşi cetăţeni străini, inclusiv români şi slovaci, urmând să participe la extragerea în urma căreia potul cel mare se ridică la 10,7 milioane de euro.

Szerencsejatek a precizat că la extragerea de săptămâna aceasta, jucătorul care va ghici cele cinci numere norocoase va primi un premiu în valoare de 3,23 miliarde de forinţi (10,7 milioane de euro), scrie ziarul economic Napi Gazdasag.

Compania de loterie a precizat că vânzările s-ar putea ridica la şapte milioane de bilete pentru extragerea de sâmbătă, în contextul în care cetăţenii străini, în special din România şi Slovacia, ar putea achiziţiona între 6 şi 8 % din bilete.

Peste şapte milioane de bilete la loto au fost vândute în urmă cu trei ani, când valoarea premiului era de 4,11 miliarde de foriţi. Recordul de vânzări s-a înregistrat în 2003, cu 14 milioane de bilete, când premiul cel mare era de 5,09 miliarde de forinţi.

Foto: hir24.hu

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.