O asistentă, ÎNJUNGHIATĂ de un PACIENT, într-un spital din vestul țării! Pe cine TRAGE LA RĂSPUNDERE fostul director, arădeanul Ciprian Luca

O asistentă, ÎNJUNGHIATĂ de un PACIENT, într-un spital din vestul țării! Pe cine TRAGE LA RĂSPUNDERE fostul director, arădeanul Ciprian Luca

Un incident teribil a avut loc astăzi, la un spital din vestul țării. O asistentă a fost înjunghiată de un pacient.

Este vorba despre Spitalul de Psihiatrie Ștei, din județul Bihor. O asistentă a fost înjunghiată în curtea spitalului, de către un bărbat care era internat de mai mulți ani pentru omor.

Femeii i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la un alt spital, starea ei fiind stabilă.

Arădeanul Ciprian Luca, fost director al instituției medicale și fost parlamentar de Arad, susține că de vină pentru această neglijență în urma căreia atacatorul a reușit să aibă un cuțit asupra sa și pentru acest incident, este conducerea spitalului, dar și Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, dar și Balaj Iulian, primarul localității Ștei.

„În această dimineață, ca urmare a lucrurilor întâmplate în ultimele două luni a gravelor carențe în managementul Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Ștei, un pacient a înjunghiat o angajată în curtea spitalului. După dărâmarea CRUCII era evident că se va întâmpla o nenorocire. Vinovații principali, managerul spitalului Ghilea Carmen, dar și Bolojan Ilie și Balaj Iulian. Doresc însănătoșire grabnică angajatei și sper ca autoritățile să facă o cercetare corectă și să nu le fie frică de Stalin de Bihor”, susține Ciprian Luca.

Luca a fost director al spitalului respectiv, însă fostul ministru al Sănătății nu i-a mai prelungit mandatul.

Foto: arhivă (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.