O BANALĂ PLIMBARE pe malul mării LE-A SCHIMBAT VIAȚA. Ce au găsit pe plajă?! (FOTO)

O BANALĂ PLIMBARE pe malul mării LE-A SCHIMBAT VIAȚA. Ce au găsit pe plajă?! (FOTO)

Un cuplu care obișnuia să iasă adesea la plimbare pe malul mării a avut parte, într-o zi, de o surpriză extraordinară.

Deși în primul moment Gary şi Angela Williams au crezut că s-a zis cu plimbarea lor pe ziua respectivă din cauza mirosului puternic și nu tocmai plăcut care îi înconjura, câteva minute mai târziu, cei doi aveau să realizeze că dăduse norocul peste ei și aveau să devină bogați, datorită descoperirii pe care o făcuseră.

Soții se plimbau pe plaja Middleton Sands din Lancashire, când deodată au simțit un miros specific de pește aflat în putrefacţie. Au vrut să se întoarcă din drum, însă, Gary a insistat să meargă în direcția mirosului.

S-au oprit în momentul în care au găsit o piatră, de dimensiunea unei mingi de rugby, cu aspect de ceară şi care mirosea tare puternic.

Deși citiseră în trecut articole despre ambra cenuşie, o substanţă extrem de valoroasă, produsă de o anumită specie de caşalot și utilizată la fabricarea parfumului, nici prin gând nu le trecuse că într-o simplă plimbare aveau să facă o asemenea descoperire.

Extrem de fericiți, au înfăşurat piatra într-o eşarfă şi au luat-o acasă.

Când au cântărit bolovanul, au aflat că acesta are 1.57 kg şi că ar putea valora cu puțin sub 100.000 de lire.

Gary şi Angela se află acum în negocieri cu potenţiali cumpărători.

„Am găsit-o într-o parte a plajei unde nu merge nimeni, de obicei“, a precizat încântat Gary, care dorește să investească banii în cumpărarea unei rulote.

 

ambra cenusie

gary

Sursa: news.com.au

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.