O familie din Arad are nevoie de ajutor! Bunica bolnavă își crește singură nepoțica de 9 ani

O familie din Arad are nevoie de ajutor! Bunica bolnavă își crește singură nepoțica de 9 ani

O familie din Arad are nevoie de ajutor. O bunică cu probleme grave de sănătate își crește singură nepoțica de 9 ani.

Fetița este premiantă, însă locuiește în condiții foarte grele. Casa lor nu are nici baie, nici acoperiș, nu au apă și nici fântână.

Bătrâna, fiind și bolnavă, se deplasează tot mai greu, iar acum, în prag de Sărbători, cere ajutorul arădenilor cu suflet mare.

Reghina Birta și Larisa locuiesc pe strada Agronomului, nr. 6, iar mai mulți oameni, aflând de caz, s-au oferit să o ajute.

„Eu și cu colegele am am dori sa le facem un Crăciun fericit fetiței și bunicii, având în vedere că suntem în prag de sărbători aceasta bucurie este bine venită….Oameni cu suflet mare dacă ați dori să ne însoțiti la aceasta bucurie și să ne strângem cu mic cu mare să facem o donație pentru aceasta familie…Duminică va avea loc întâlnirea dintre noi și aceasta familie și le vom duce pachetele cu alimente, dulciuri, fructe, haine, paturi și am dori sa le cumpărăm un brăduț pe care să îl împodobim împreună cu micuța! Vă mulțumesc pentru timpul acordat! Familia este din Arad și locuiește pe strada Agronomului Nr.6”, spune Mădălina, o arădeancă care a fost impresionată de povestea lor.

Cine dorește să facă donații în bani, o poate face în acest cont: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/larisa-birta/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.