O femeie și fiul ei, LUAȚI LA BĂTAIE într-un local, de un bărbat BEAT. A fost nevoie de intervenția jandarmilor arădeni

O femeie și fiul ei, LUAȚI LA BĂTAIE într-un local, de un bărbat BEAT. A fost nevoie de intervenția jandarmilor arădeni

O femeie a solicitat intervenția unui echipaj de jandarmi, după ce a fost amenințată și lovită atât ea, cât și fiul ei, de către un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice. Totul s-a petrecut într-un local public, iar victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad: „Joi, 25 februarie, în jurul orei 18.00, un echipaj al Detașamentului Sebiș din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitat să intervină într-un conflict ce a avut loc într-un local public din comuna Buteni. Solicitarea a fost făcută de către o femeie în vârstă de 52 de ani. Aceasta a reclamat faptul că, în timp ce se afla în local, împreună cu fiul ei, au fost amenințați și loviți de către un bărbat ce se afla vizibil sub influența alcoolului. Jandarmii au intervenit de urgență, iar la fața locului le-au depistat pe cele două persoane care prezentau leziuni în zona feței. Acestea au fost conduse la spitalul din orașul Sebiș, pentru îngrijirile medicale.”

Cel care a provocat scandalul a fost identificat. Este vorba de un bărbat cu vârsta de 50 de ani, Cristian D., din comuna Buteni, județul Arad, iar jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.