O fetiță de 10 ani a fost accidentată grav în timp ce traversa strada. UPDATE: Cum s-a întâmplat NENOROCIREA

O fetiță de 10 ani a fost accidentată grav în timp ce traversa strada. UPDATE: Cum s-a întâmplat NENOROCIREA

Accident grav în această dimineață într-un cartier arădean: o fetiță a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada.

O fetiță de 10 ani a fost accidentată grav pe strada Clopotului din cartierul Sânicolau Mic, în timp ce traversa prin loc nepermis. Potrivit primelor informații, micuța ar fi sărit în fața unei mașini, brusc, pentru a trece strada.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD,  care a transportat victima la spital.

UPDATE 1: Cum a avut loc accidentul

„Din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit următoarele: În această dimineață, în jurul orei 07,15, o fetiță de 10 ani, din județul Mureș, se deplasa pe trotuarul pietonal de pe str. Nicolaus Lenau dinspre str. Steagului și, în dreptul imobilului nr. 1, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, moment în care a fost accidentată de un autoturism condus de un arădean de 50 ani, care se deplasa pe str. Nicolaus Lenau dinspre str. Steagului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Arad.

UPDATE 2: Fetiţa e în stare gravă

Potrivit unor surse medicale, fata accidentată este în comă.

Foto: Arhiva

  1. Îmi pare rău pentru fetita, dar și pietonii ar trebui sa fie mai atenți, inclusiv prin îmbrăcăminte.
    Nu știu cum e în Sânnicolau mic, dar în micalaca ba merg ba nu merg becurile stradale. Pentru ce sunt puse.. O parte a drumului funcționează, o parte nu.. E bezna maxima în micalaca. Pietonii se grăbesc, nu sunt curioși ca vine masina ( ei sunt pe trecere cu capul in telefon de obicei) și îmbrăcați în negru. Mașina și dacă cu 20 la ora circula.. Tot îl loveste tare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.