O IMAGINE CÂT O MIE DE CUVINTE: Vezi ce le-ar putea da Falcă liberalilor în urma fuziunii!

O IMAGINE CÂT O MIE DE CUVINTE: Vezi ce le-ar putea da Falcă liberalilor în urma fuziunii!

Fotografia alăturată nu este trucată. Ea a fost realizată la sediul PDL Arad şi pare a exprima ceea ce este dispus Gheorghe Falcă, preşedintele democrat-liberalilor arădeni şi, în acelaşi timp, primar al Aradului, să le ofere liberalilor arădeni ca urmare a anunţatei fuziuni dintre cele două partide.

Pentru cei care mai au dubii, redăm în plan apropiat mâna cu semnul sugestiv făcut, mai mult sau mai puţin conştient, de preşedintele PDL Arad.

 

mana Falca canci

  1. adica ceea ce merita 🙂

    Raspunde
    • ”Apare un nou cartier în Arad ?? ”Competnta ???? Ha,ha,haE corect sa fie schimbati ! 30 mai, 2014, 11:18 am

      ”Apare un nou cartier în Arad ?? ””

      E o PORCARIE !!
      Cum sa faci un cartier …..in inima …altor cartiere vechi si bine cunoscute !!?????????????
      Aici sunt interese de grup ….mari, F. mari .
      Aradeni ……nu va lasati batjocoriti…..
      Sa infinteze …un nou cartier ….dar in afara celor deja existente !!
      Eu ma opun !

      Raspunde
  2. Falca sef peste liberali !!!! Ha ha ha

    Raspunde
  3. le da la mu-mu. asta e inceputul sfarsitului pentru PNL acest singur partid istoric care a mai ramas

    Raspunde
  4. rusine liberalilor,rusine calimente

    Raspunde
  5. Oricum PNL nu mai are nici o legatura cu fostul partid istoric . E o rusine care face aliante de stanga sau de dreapta in functie de interesele de putere a anumitor „conducatori” .Merita sa primeasca multa … consideratie si sa isi schimbe numele !

    Raspunde
  6. In mod sigur pe Galis zis Iuda liberala o sa il incante acest gest falchist, pentru el important este sa ajunga viceprimar , la scorul de 7% obtinut de PNL in municipiu ……o merita din plin.

    Raspunde
  7. Bravo, o stire extraordinară. Profesionalismul dumneavostră dă pe afară, nu o fi nici domnul Falcă ușă de biserică dar și știrea asta pare a fi o ceartă între niste elevi de gimnaziu care postează poze editate pe facebook. Presupun că în viitorul articol o să aflăm că domnul Falcă a scos limba – semn că vrea să transmită ceva liberalilor.

    Raspunde
  8. „Andreei” slugoiul lui Falca ce esti (te-a tradat faptul ca i-ai spus „domnul”) vezi ca ce au scris baietii astia aici nu e o stire. E o imagine comentata. Amuzanta. Pielea ta de porc portocaliu nu suporta nici glumele facute pe seama „ilustrului domn”?

    Raspunde
    • Domnule/Doamnă ”notnot” nu sunt nici pe departe un susținător al Domnului Falcă dar cred că arădenii merită mai mult de la niște oamenii care informează alți oameni și se pretind profesioniști. Apreciez articole și știri scrise și redactate obiectiv. Din păcate suntem setoși de sânge și de senzațional.Chiar sunteți mai vesel sau mai cult sau mai bine informat după ce cititi o știre de acest gen?

      Raspunde
      • Ne pare rau ca nu v-a placut poza in care domnul primar a fost surprins, involuntar, desigur, in aceasta ipostaza.
        Fotografia si explicatia care o insoteste sunt pentru amuzament.
        In rest, va multumim ca ne cititi site-ul.
        O seara frumoasa!

        Raspunde
  9. ATENTIE! Sa chemati pe dr.CIOMU sa vi-o imparta…..in mod egal.

    Raspunde
  10. Chiar Falca afirma se lauda ca se vor face comisii paritare, ca PDL si PNL vor imparti totul in mod egal, liberalii se vor alege cu ‘praful de pe toba’. In primul rand, fiindca liberalii nu au pe cine sa puna sa negocieze cu Falca si gasca lui. Poate Calimente, dar cum Cristina vrea sa iasa el in fata – ca d-aia-i şăf! -, chiar daca nu il duce mintea, Falca si ai lui vor lua totul. Iar PNL nu va mai ramane nici macar cu numele!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.