O întreagă comunitate se MOBILIZEAZĂ pentru Alin: Să-l ajutăm să poată merge din nou!

O întreagă comunitate se MOBILIZEAZĂ pentru Alin: Să-l ajutăm să poată merge din nou!

Întreaga comunitate din Ineu se mobilizează pentru o acţiune caritabilă, menită să-l ajute pe un tânăr din localitate să poate merge din nou.

Alin Dumitru a suferit un accident de pe urma căruia nu-şi mai poate folosi picioarele. Totuşi, există speranţă ca el să poată umbla din nou. Pentru acesta va trebui, însă, să treacă printr-o operaţie dificilă şi, în acelaşi, timp, costisitoare: 50.000 de euro.

Evenimentul caritabil este organizat de administraţia locală din Ineu, un gest care merită salutat şi la care sunt aşteptaţi toţi cei care pot să-l ajute pe Alin să meargă din nou.

Iată anunţul pe care l-a făcut Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu:

„Vă invităm să participați la un eveniment în scop caritabil ce va avea loc la Casa de Cultură a Orașului Ineu în data de 28.10.2017, ora 18:00.
Scopul acestui eveniment caritabil constă în ajutorarea lui Dumitru Alin, din Orașul Ineu, care a suferit un accident, iar în urma acestei întâmplări nefericite are nevoie de ajutor pentru recuperare și o operație destul de costisitoare – aproximativ 50.000 EURO.
Primăria Orașului Ineu și Consiliul Local Ineu, împreună cu Asociația Motorun Ineu organizează acest eveniment. Pe scenă vor cânta: ADDA, Melisa Țolea, Curtici Dance Team, Fanfara Orașului Ineu, Emilia Semian, Sorina Măgurean.
Evenimentul va fi prezentat de mult îndrăgita prezentatoare – Nicoleta Pavel. Pe lângă vânzarea de bilete, se va organiza și o tombolă!
Ineuanii au o inimă mare și întotdeauna au dovedit compasiune și atenție față de aproapele lor.
Întreaga sumă va fi donată pentru a îl ajuta pe Alin să MEARGĂ DIN NOU!
Împreună putem schimba destinul concetățeanului nostru! Vă așteptăm! Doamne Ajută!”.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.