Război TOTAL între USR şi administraţia Falcă: A fost sesizat ITM! În plus, declaraţiile defăimătoare ale PNL vor ajunge în INSTANŢĂ

Război TOTAL între USR şi administraţia Falcă: A fost sesizat ITM! În plus, declaraţiile defăimătoare ale PNL vor ajunge în INSTANŢĂ

USR Arad susține cu hotărâre dreptul oricărui cetățean la propria imagine, respectul față de lege și responsabilitatea în exercitarea mandatului primit de la cetățeni, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii, cu referire directă la comunicatul de presă remis zilele trecute de PNL Arad în numele consilierului local municipal Isabela Rabotka.

„În urma recentelor afimații presupuse ca fiind ale consilierei locale PNL Isabela Rabotka, USR Arad își manifestă profunda dezaprobare față de nivelul limbajului folosit și îndeosebi față de caracterul jignitor și neadevărat al acestora. Dacă acesta este tratamentul aplicat de puterea locală unui demnitar al statului romăn, care de-a lungul multor ani a susținut prin contribuiții la bugetul public tocmai pe cei care îl defăimează astăzi, deranjați de curajul său de a demasca opacitatea unui sistem autocrat și iresponsabil, ne întrebăm ce ar fi pățit un cetatean de rând aflat în aceeași situație?
Oricâte atacuri vor veni din partea celor deranjați de atitudinea USR, nu ne vom abate de la mandatul pe care ni l-au dat alegătorii: demascarea derapajelor celor care gestionează banii publici, promovarea respectului față de lege precum și a unor valori precum transparența, integritatea și competența, absolut necesare unei administrații responsabile, eficiente și aplecate spre nevoile cetățenilor”, se arată în comunicat.

„USR Arad susține în continuare culpa primarului Gheorghe Falcă, cel care continuă să încalce prevederile referitoare la transparență ale legii 153/2017, nepublicând integral valoarea veniturilor salariale și a sporurilor și beneficiilor de orice fel ale sale și ale salariaților din instituția pe care o conduce. Pentru aceasta, USR Arad a sesizat și a adus dovezile necesare la instituția abilitată de lege să constate aceste fapte și să aplice sancțiuni și anume Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad. Ca răspuns la afirmațiile defăimătoare difuzate la adresa colegului nostru, vom cere instanței să constate caracterul mincinos al acestora, iar apoi să identifice și să tragă la răspundere vinovatul/vinovații. Din punctul de vedere al USR Arad, respectarea legii nu este opțională și toți cetățenii, indiferent de funcția ori demnitatea ocupată, sunt egali în fața ei”, se mai precizează în comunicatul USR Arad.

  1. CRED. ca s-a respectat legile 53 si 544. USR faceti circ din probleme minore.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.