O mamă care traversa strada cu copilul în brațe, lovită de o mașină pe o trecere de pietoni. UPDATE: Care este starea victimelor

O mamă care traversa strada cu copilul în brațe, lovită de o mașină pe o trecere de pietoni. UPDATE: Care este starea victimelor

O mamă care traversa strada cu copilul în brațe a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din centrul Aradului.

Incidentul a avut loc în această dimineață. Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați în această dimineață, în jurul orei 9, cu privire la producerea unui accident rutier în zona Podgoria din municipiul Arad.

„La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din primele verificări a reieșit că o femeie de 37 de ani, din comuna Livada, care conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției din municipiu, la intersecția Podgoria pe trecerea de pietoni surprinde și accidentează o femeie cu un copil în brațe. Cei doi au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează purătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE: Mama și copilul sunt bine

Victimele accidentului au fost investigate din punct de vedere medical la Spitalul Clinic de Urgență Județean Arad. Mămicii și copilului în vârstă de trei ani li s-au făcut toate investigațiile necesare, în urma acestora reieșind că starea lor de sănătate este bună. De altfel, mama a și refuzat internarea în spital – care oricum era doar una de monitorizare, pe maxim 48 de ore.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.