Cele mai bune telefoane Huawei în 2021

Cele mai bune telefoane Huawei în 2021

Indiferent dacă vrei un telefon flagship sau un telefon ieftin, există un telefon Huawei pentru fiecare buget. Iată cele mai bune telefoane Huawei în 2021.

Huawei a crescut rapid, devenind unul dintre cei mai mari jucători din lume de pe piața de telefoane mobile. În 2019, Huawei depășea Apple, lăsând gigantul american pe locul doi în vânzările globale de smartphone-uri. Ulterior, SUA au impus o interdicție împotriva telefoanelor Huawei, ceea ce a încetinit marșul spre vârf al producătorului chinez.

Huawei a fost plasat pe lista entităților interzise în SUA în 2019, ceea ce a blocat efectiv comerțul între Huawei și orice companie americană. Acest lucru a făcut ca Google să înceteze comerțul cu Huawei și, deși Mate 30 și Mate 30 Pro rulează Android open-source, acestea au fost primele telefoane ale companiei care nu au venit cu Google Mobile Services (sau GMS) preinstalate.

Din păcate, chiar și cu alegerea administrației Biden, nu vedem ca acest lucru să se schimbe în curând și aceasta este o veste proastă pentru gama Huawei P40, seria Mate 40, pliabilul Mate X2 și viitoarea serie P50. Toate sunt telefoane în mod clar capabile, dar lipsa Google Play este o problemă pentru mulți clienți de pe piețele occidentale.

Huawei oferă propriul magazin alternativ, numit App Gallery, dar acesta este slab în comparație cu ofertele Google. Există, de asemenea, trecerea de la Android la HarmonyOS.

Vestea bună este că toate telefoanele Huawei livrate inițial cu serviciile Google Play vor continua să primească acces la actualizări de securitate, aplicații și servicii Google. Aceasta include, în esență, totul până la gama Mate 30, de la sfârșitul anului 2019.

Care sunt astfel cele mai bune telefoane Huawei în 2021?

1. Huawei P30 Pro

Ne place Huawei P30 Pro enorm. Designul este încă de top, afișajul este remarcabil, iar camerele sunt cu adevărat unele dintre cele mai bune văzute vreodată pe un telefon, chiar și după doi ani de la lansarea acestui telefon.

Prețurile Huawei P30 Pro au scăzut de la lansarea sa la începutul anului 2019, așa că telefonul are o valoare excelentă în comparație cu multe telefoane emblematice rivale.

Dacă vrei să cheltui mai puțin decât pe Huawei P30 Pro (și să obții puțin mai puțin), există și Huawei P30 de luat în considerare.

Reține că Huawei P30 și Huawei P30 Pro au fost anunțate înainte ca Huawei să fie inclus pe lista de interdicții comerciale din SUA și Google și-a anunțat decizia de a continua asistența; prin urmare, continuă să aibă acces complet la aplicațiile, serviciile și actualizările de securitate Google.

2. Huawei Mate 20 Pro

Mate 20 Pro este un telefon foarte bun și este chiar mai bun la prețurile actuale.

Camerele sunt punctul culminant pentru mulți oameni, dar este într-adevăr un telefon versatil fantastic, cu un ecran de calitate superioară, încărcare rapidă, încărcare fără fir și o durată excelentă de viață a bateriei.

3. Huawei P30

Prezentarea Huawei pentru P30 se referă la camera sa și este corect să spunem că compania a și livrat ce a promis. Modelul Pro poate fi cu un pas înaintea lui P30, dar această versiune este încă un rival de calibru pentru o mulțime de telefoane de ultimă generație .

Fotografiile cu lumină scăzută și pe distanțe lungi sunt locul în care Huawei a performat cu adevărat, cu o combinație de trei obiective grozave și câteva trucuri software pe care chiar și telefoanele Google Pixel s-au străduit să le atingă în trecut.

Huawei P30 arată, de asemenea, uimitor, cu un ecran mare (și o crestătură mică), câteva finisaje minunate colorate și un corp serios și subțire. În plus, există chiar și o mufă pentru căști.

Reține că și P30 a fost anunțat înainte ca Huawei să fie inclus pe lista de interdicții comerciale din SUA, iar Google și-a anunțat decizia de a continua asistența. Ca atare, și acest telefon, ca și Huawei P30 Pro, continuă să aibă acces complet la aplicațiile, serviciile și actualizările de securitate Google.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.