HALUCINANT! Diana Șoșoacă l-a TRAS de NAS, în Parlament, pe senatorul arădean Sergiu Vlad (VIDEO)

HALUCINANT! Diana Șoșoacă l-a TRAS de NAS, în Parlament, pe senatorul arădean Sergiu Vlad (VIDEO)

Senatorul arădean Sergiu Vlad (USR PLUS), chestorul Senatului, a anunțat că intenționează să depună plângere penală pentru agresiune împotriva senatoarei Diana Șoșoacă, pentru că l-a tras de nas în Parlament.  

Momentul, care a făcut deliciul presei naționale, a fost înregistrat de televiziuni, dar și de senatoare, care filma cu telefonul mobil.

„Mă gândesc să depun plângere penală. Nu poţi să fii agresiv fizic, pentru că nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Poţi să ai imunitate împotriva declaraţiilor politice. Dar nu poţi să fii agresivă fizic doar pentru că eşti femeie. Nu poţi să ai imunitate la agresivitate fizică pentru că eşti bărbat. Nici bărbaţii, nici femeile nu au imunitate pentru agresivitatea fizică. Aşa că trebuie să răspundă pentru această agresivitate fizică. Pentru ceea ce a zis, treaba ei, are imunitate politică, nu mă deranjează. Din păcate, sancţiunile care se dau în Parlament sunt foarte mici şi irelevante, de aceea mă gândesc să mă duc în penal”, a spus Sergiu Vlad, citat de Agerpres.

Conflictul cu Diana Şoşoacă a început după ce Sergiu Vlad a scos din sala de ședință un sac negru pe care senatoarea îl pusese pus în faţa premierului Florin Cîţu.

  1. mai bine-l tragea de p**a…tot asa de speriat era.

    Raspunde
  2. Un mega-FATALAU!

    Raspunde
  3. Ce treabă a avut el cu sacul? dacă stătea în banca lui nu-l băga nimeni în seamă. Și-a cerut-o, așa că…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.