O mamă disperată și-a dat DISPĂRUT fiul. Copilul a fost găsit UCIS, în mașina tatălui său

O mamă disperată și-a dat DISPĂRUT fiul. Copilul a fost găsit UCIS, în mașina tatălui său

Un băiețel de 8 ani a fost dat dispărut în urmă cu patru zile, când mama sa a sesizat că acesta nu s-a mai întors din vacanța de trei săptămâni, petrecută împreună cu tatăl său.

Mama copilului a apelat cu disperare la autorități, văzând că fiul său, care a fost plecat din țară cu tatăl său timp de trei săptămâni, nu a mai ajuns acasă, la Cluj.

Cam de trei săptămâni au fost plecați din țară. S-au întors joi. Joi, i-am transmis la copil și la fostul soț că atunci urmează sâmbătă să preiau copilul. Sâmbătă dimineață când i-am sunat…Tot încercam să dau de ei, să vin eu după ei. Nu, că îl aduce el. La ultimul apel, făcut la ora 22.18, a urlat în telefon că am întârziat, e prea târziu și îmi e frică pentru copilul meu. Este în pericol, s-ar putea… Nici nu vreau să mă gândesc la cel mai rău scenariu…Noi țineam legătura doar pentru copil”, declara mama îngrijorată în urmă cu două zile.

Mama spunea că, în ultima perioadă, copilul se purta ciudat, ca și cum s-ar fi temut de tatăl său:

Copilul era agitat. Ultimele două săptămâni au fost foarte ciudate. Copilul de multe ori plângea, se simțea cumva stresat de către tată, că era cumva… starea de spirit a tatălui era reflectată asupra copilului

În urma unui apel la 112, polițiștii au fost alertați că mașina tatălui copilului dat dispărut a fost găsită de o localnică, numerele de înmatriculare fiind făcute publice pe un site de socializare.

Din păcate, cele mai groaznice scenarii au devenit realitate, deoarece, în mașină se găsea trupul neînsuflețit al copilului, înjunghiat.

Tatăl, fiind considerat principalul suspect, a fost dat în urmărire în toată țara.

Din ultimele informații, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, dar a fost găsit la timp de polițiști.

Surse judiciare citate de Mediafax, susțin că acesta se află în viață. El a fost transportat la UPU Cluj-Napoca. Bărbatul urmează să fie audiat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.