O nouă duminică, o nouă poveste online – „Cenușăreasa”

O nouă duminică, o nouă poveste online – „Cenușăreasa”

Un text în versuri, o muzică antrenantă și o poveste dragă tuturor, acestea sunt ingredientele întâlnirii (online) propuse pentru dmuninica aceasta de actorii Trupei Marionete.

Este vorba despre spectacolul „Cenușăreasa”, adaptare după Frații Grimm. Povestea, semnată regizoral de Francisca Simionescu, este spusă inspirat de actorii Carmen Mărginean, Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Izabela Cotescu, Sorin Dorobanțu, Mircea Moș și Cristian Bordaș. Scenografia este semnată de  Zoe Eisele Szucs, iar muzica de Cristian Buzneanu.

Spectacolul va avea loc duminică, 25 aprilie, de la ora 11, pe platforma www.eventim.ro Costul unui bilet este de 20 de lei. Pentru a intra în posesia lui trebuie să accesați platforma www.eventim.ro., să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail, un cod de acces. Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului. După acest moment, vânzarea se oprește, iar spectatorii vor primi pe mail, un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet. Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât, puteți viziona spectacolul oricând în acest interval.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.