O nouă fabrică în județul Arad. Familia Țucudean își extinde afacerile

O nouă fabrică în județul Arad. Familia Țucudean își extinde afacerile

Familia Țucudean, care deține mai multe fabrici de mobilă în județul Arad, va construi o nouă unitate de producție la Hălmagiu.

Investiția, care se alătură la cea deținută deja în comuna arădeană, va duce la crearea a încă aproximativ 150 de locuri de muncă.

„În urma discuțiilor purtate cu domnul Țucudean, am reușit să-l conving să construiască o fabrică nouă în Hălmagiu, fabrică pe care inițial dorea să o construiască în altă locație. Noua unitate de producție va duce la crearea a noi locuri de muncă, astfel încât numărul total al angajaților va ajunge 300. Ceea ce înseamnă că 300 de familii ar putea avea un loc de muncă. O parte a tinerilor ar putea să nu mai părăsească comuna, stând în chirii costisitoare prin Arad sau alte localități ale țării. Locurile noi de muncă create într-o localitate, din punctul meu de vedere, înseamnă reducerea șomajului, cât și prosperitate, atât pentru familiile care vor avea un loc de muncă, cât și pentru comună”, a declarat Adrian Țoca, primarul comunei Hălmagiu.

Potrivit informațiilor noastre, investiția este de ordinul milioanelor de euro. În noua unitate o să fie realizate canapele.

  1. Firma nr.1 in toata tara😂nu ti se dau bonurile pe toata luna pentru o zi lipsa dar anuntata nu nemotivata si nici nu te lasa sa o recuperezi si angajarea ti se face dupa o luna sau trei sa vada cam cat stai..asa cica ii politica firmei,minutele tale se baga la oameni lor iar cine zice ca ia 3000 lucreaza de la 3:30am-18:00pm si sambetele😂😂😂Asa ca mergeti si va angajati dar aveti grija sa nu aveti ceva probleme ca nu mai primiti bonuri iar daca vreti peste 2000 mutativa in fabrica😂😂😂😂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.