O PROSTITUATĂ a avut parte de SURPRIZA VIEȚII ei după ce s-a urcat în mașina unui client. Ce s-a întâmplat! IMAGINI INCENDIARE!

O PROSTITUATĂ a avut parte de SURPRIZA VIEȚII ei după ce s-a urcat în mașina unui client. Ce s-a întâmplat! IMAGINI INCENDIARE!

O tânără în vârstă de 27 de ani, care practică prostituția, a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută din partea unui bărbat cu un hobby mai puțin obișnuit.

Brian Bates se consideră un justițiar, astfel că omul și-a cumpărat o dronă și în timpul liber urmărește prostituatele din statul unde locuiește. Nu o face pentru arhiva personală, ci după ce obține imaginile dorite, el le trimite la poliția din Oklahoma.

Bates a lansat, de curând, drona de pe o stradă din apropierea locului în care era parcată maşina în care se afla Amanda Zolicoffer împreună cu un client, un bărbat de 76 de ani.

Pe baza probelor video obținute de Bates, polițiștii din Oklahoma au arestat-o pe tânăra prostituată.

Potrivit polițiștilor, când cei doi au văzut drona și-au încetat activitatea și au părăsit zona într-un autoturism marca Ford F-150. Era, însă, prea târziu. Totul fusese filmat și avea să fie folosit ca probă împotriva lor.

Amanda Zolicoffer a pledat vinovată şi a fost condamnată la un an de închisoare pentru prostituţie.

Bărbatul de 76 de ani, Douglas Blansett, nu a primit încă sentinţa, însă, nu va scăpa nici el nepedepsit.

Legea din Oklohama îi incriminează atât pe cei care oferă servicii sexuale, cât și pe aceia care plătesc pentru ele.

 

https://www.youtube.com/watch?v=trJ9pzZS3ao

  1. CRED CA ACEASTA LEGE AR TREBUI APROBATA SI IN EUROPA , POATE NU AR MAI FI ATATEA FEMEI CARE SE VAND LA MARGINEA STRAZILOR !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.