O șoferiță s-a răsturnat cu mașina pe șoseaua de centură a orașului Ineu

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina pe șoseaua de centură a orașului Ineu

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina pe șoseaua de centură a orașului Ineu.

Accidentul a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 7.30. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad informează că pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe șoseaua de centură a  orașului Ineu.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.

„În urma accidentului a rezultat o victimă conștientă și cooperantă, rămasă blocată autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia în siguranță, ulterior fiind preluată de către echipajul medical SAJ și transportată la spital. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 58 de ani. Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, mai precizează Ruxandra Klein, purtătoarea de cuvânt a ISU Arad.

Sursa foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.