OBSESIA de zi cu zi a primarului Falcă. AFLĂ despre ce este vorba! (FOTO)

OBSESIA de zi cu zi a primarului Falcă. AFLĂ despre ce este vorba! (FOTO)

Nu trece nici măcar o zi fără ca primarul Gheorghe Falcă să nu invoce, la nesfârşit, o problemă care ţine capul de afiş al mass-media din Arad (şi chiar naţionale), cu numai câteva zile înaintea alegerilor europarlamentare.

Falcă s-a deplasat astăzi, împreună cu reprezentanți ai presei, la șantierele pasajelor de pe șoseaua de centură a municipiului Arad, pentru a le prezenta jurnaliștilor situația critică în care se află lucrările deja executate, dar abandonate din luna august a anului 2012, în urma sistării finanțării guvernamentale.

Edilul șef al Aradului a explicat că, din cauza faptului că în toată această perioadă nu s-au asigurat nici măcar fondurile minime necesare conservării, multe dintre materialele și elementele de construcție s-au degradat și va fi nevoie de înlocuirea sau recondiționarea lor, ceea ce va conduce la costuri suplimentare față de valoarea inițială a proiectelor.

„Ministrul Transporturilor Dan Șova și reprezentanții PSD Arad ne spun că aici se lucrează la pasaje și că noi dezinformăm. Lanțul de minciuni al PSD nu se mai oprește. Unde se lucrează? Cine dezinformează? Sunt bani pierduți de stat din cauza degradării acestor șantiere, sunt banii pierduți de transportatori și de ceilalți agenți economici prin timpul irosit în blocaje pe acest drum național. Aradul are toate motivele să fie nemulțumit și să arate vinovații, de aceea am instalat aceste panouri informative”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

De remarcat, că Gheorghe Falcă este candidat pe o poziţie „de pluton” la alegerile europarlamentare.

  1. Obsesie, intr-adevar, de parca s-ar rezolva cu pasajele astea toate problemele Aradului.

    Raspunde
  2. daca n-ar face nimic,iar n-ar fii bine; mie unul imi demonstreaza ca ii pasa de oras…

    Raspunde
  3. Bun, el e in campanie, dar voi, ziaristii? Si voi, tot in campanie sunteti? Aia mint de ingheata apele, asta, dupa ce au oprit finantarea necesara finalizarii lucrarilor, iar voi tot pe Falca il puneti la zid. Ar putea sa va fie macar un pic rusine pentru ca ne mintiti, la fel ca si aia pe care ii tot aparati.

    Raspunde
  4. Vlad, nu ziaristii mint, ci politicienii. Falca minte de exemplu si da vina pe Ponta ca a oprit finantarea pasajelor, cand el stie foarte bine ca guvernele lui BOC si MIHAI RAZVAN UNGUREANU au taiat banii, inca din primavara lui 2012. In primavara lui 2012 cand la putere erau ai lui nu a zbierat ca apucatul cum face acum. haide sa fim onesti pana la capat!

    Raspunde
  5. O mare greseala s-a strecurat in materialul acesta: Falca are doua obsesii, nu una! Una sunt pasajele, iar cealalta este Cetatea, iar in curand, ideea de a avea pasaje subterane in centrul orasului va ajunge sa il obsedeze si ea.
    Noroc ca Aradul nu mai are alte probleme, ca in rest aveam de toate !?!

    Raspunde
  6. Gica dar nu contra 20 mai, 2014, 8:56 am

    Pentru Paul,cu tot respectul te rog sa dezbraci haina rosie pentru ca este deja timp frumos afara si totodata te a afecteaza sentimental,te rog sa te gandesti la toti cei care au curajul sa aleaga centura ocolitoare a aradului printre care poate esti si tu,vei avea surpriza sa astepti foarte mult timp la cozi kilometrice de automarfare si autoturisme care asteapta pentru a trece peste cele doua linii de cale ferata.Nu stiu pana cand mai pot rabda acesti oameni ai naradului si nu numai.Daca ne gandim bine si corect indiferent de cine a oprit finantarea,in doi ani se putea relua aceasta finantare vitala pentru toti participantii la traficul rutier din zona.

    Raspunde
  7. vad ca mai nou stergeti commenturile….se vede ca „s-a colorat” ziarul….

    Raspunde
  8. Ce commenturi ti-au fost sterse, Tony? Da un exemplu.

    Raspunde
  9. Am lasat aici un comment…cum ca ….gura lumii vb ca Falcao face presiuni la firma contractanta sa nu (re)inceapa lucrarile la pasaje…..Mai nu-i 🙂

    Raspunde
  10. Imi prezint scuze…. 🙂

    Raspunde
  11. La pasaje sa lucrat pana la alegerile trecute cand au venit psd-isti !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.