Oficial, totul e în grafic. În graficul lor! Ce se mai întâmplă pe stadionul „Francisc Neuman” (FOTO)

Oficial, totul e în grafic. În graficul lor! Ce se mai întâmplă pe stadionul „Francisc Neuman” (FOTO)

Primăria Municipiului Arad anunţă că Stadionul Municipal „Francisc Neuman” este sub „asediul” constructorilor. Asta după ce termenul de finalizare a micuţei arene a fost devansat de vreo două ori şi nimeni nu ştie când va fi gata.

„Temperaturile pozitive înregistrate în ultima perioadă le-a permis constructorilor reluarea lucrărilor pe stadionul municipal «Francisc Neuman». Zilele acestea Firma SC Rulouri de Gazon SRL, cea care a câștigat licitația pentru refacerea gazonului de pe noua arenă, a reluat lucrările de pregătire a terenului pentru montarea gazonului. Vă reamintim faptul că suprafață totală ce urmează să fie amenajată este de 9.840 mp.  Aceasta va fi  împărțită în două zone distincte, respectiv spațiu de joc cu o suprafață gazonată de 8.311 mp şi zonă perimetrală de 1.529 mp. Noul gazon va avea o instalaţie de încălzire şi un sistem  de irigare, aceste investiții fiind asumate de Primăria Arad.

În paralel continuă lucrările de compartimentare a spațiilor existente. Constructorii lucrează săptămâna aceasta la compartimentarea interioară a Tribunei 1.  

În scurtă vreme vor începe şi lucrările la instalația de nocturnă, ordinul de începere al acestora depinzând de eliberarea autorizaţiei de construire”, sună, aproape triumfător, comunicatul de presă al Municipalităţii.

Între timp, răbdarea suporterilor şi a arădenilor în general s-a cam terminat. Şi sunt voci, nu puţine, care condamnă „tragerea de timp” (ca la fotbal, nu?) care face ca finalizarea stadionului să coincidă, deloc întâmplător, anilor electorali…

Foto 1: Arhiva

Cuvinte cheie
  1. sala polivalenta din Cluj e mai mare decat stadionul din Arad…

    Raspunde
  2. stadion de curtea scolii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.