Operatorii care execută lucrări pe raza municipiului, sub VIZORUL Poliției Locale. S-au aplicat AMENZI de 150 000 de lei!

Operatorii care execută lucrări pe raza municipiului, sub VIZORUL Poliției Locale. S-au aplicat AMENZI de 150 000 de lei!

Operatorii care „au uitat” de obligaţiile contractuale au fost sancționați. 

Direcţia Generală Poliţia Locală prin Serviciul Disciplina în Construcţii şi Afişaj stradal sancţionează contravenţional operatorii care execută lucrări pe raza municipiului fără a aduce terenul la forma iniţială, conform Legii 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construcţii.

Recent, trei amenzi în cuantum total de 150.000 lei au fost aplicate pentru executarea cu întârziere a unor lucrări de refacere a părţii carosabile pe străzile Simfoniei, Voinicilor şi Căpitan Ignat, unde termenul de finalizare era prevăzut pentru vara/toamna anului 2018, informează Primăria.

„Sancţiunile aplicate operatorului s-au materializat după ce companiile subcontractoare au fost şi ele amendate în prealabil în urma reclamaţiilor venite din partea cetăţenilor referitoare la calitatea deficitară a carosabilului, la finalizarea lucrărilor. Administraţia publică locală va continua responsabilizarea operatorilor ce execută lucrări de infrastructură pe raza municipiului, inclusiv prin aplicarea progresivă a sancţiunilor contravenţionale, în situaţiile în care partea carosabilă, zonele pietonale sau spaţiile verzi nu sunt predate conform obligaţiilor asumate la încheierea contractelor”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Foto: arhivă

Loading...
  1. Cei mai vinovati de distrugerea carosabilului sant cei de la Apa-Canal. Dupa astuparea gropii cu pamant ,pun direct asfaltul – rezultatul este o groapa asfaltata. Un exemplu elocvent il gasiti pe Iuliu Maniu in dreptul benzinariei MOL ,pe unde zilnic trec spre Micalaca .Groapa se adanceste pe zi ce trece dar NIMENI nu ia nici o masura .

    Raspunde
  2. Locuitor din zonă 22 martie, 2019, 9:39 am

    Poate cei care aveau în atribuții,în speță angajații E.ON Gaz, vor veni să astupe canalul termic dintre blocurile 17-18 str. Gen.Praporgescu ,,uitat,, de mai mult timp deschis,în urma unor lucrări.În momentul actual,împiedică accesul locatarilor și nu numai, în zona dintre blocuri.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.